Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcinek555

Grzybica skóry - jak wyleczyć?

Polecane posty

Gość Marcinek555

Kilka dni temu w pachwinie przy mosznie pojawiła mi się czerwonawa, swędząca plama. Naskórek się na niej łuszczy i trochę swędzi. Poczytałem i doszedłem do wniosku, że do raczej na pewno jest grzybica skóry (zaczerwieniona skóra, swędzenie i łuszczenie naskórka). Nie wiem czy to groźne, ale na pewno czuję potężny dyskomfort! Musiałem ją złapać u znajomych po imprezie, kiedy to rano się u nich wykąpałem i użyłem za pozwoleniem ich ręcznika. Zawsze dbałem o higienę a tu takie coś! Jak to wyleczyć? (do lekarza z tym to w ostateczności) Jakieś domowe porady? (wiem, nie używaj nie znanych ręczników hehe, ale czy coś jeszcze jak już się to złapie) Pytam głównie osób, które mają/miały taki problem? Pomóżcie please!

Gość im bardziej dbasz
o higiene tym bardziej twój organizm nie umie walczyc z pasozytami wiec polecam głebokie oczyszczanie BODY DETOX SPA

Gość Marcinek555
No właśnie przeczytałem, że nadmierna higiena również szkodzi. Znalazłem lek: Terbiderm - Terbinafini hydrochloridum (maść) http://www.doz.pl/leki/p2852-Terbiderm Chyba to kupię...

Gość Marcinek555
Pomogło. Polecam.