Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ledwo zatrudniona

pokoj贸wka

Polecane posty

Go艣膰 ledwo zatrudniona

Pom贸偶cie. D艂ugo szuka艂am bezskutecznie pracy. Wreszcie dosta艂am. Od tygodnia pracuj臋 w pewnym domu jako s艂u偶膮ca. Marna praca ale nie zamierzam dalej robi膰 d艂ug贸w, wi臋c musia艂am przyj膮膰. Na razie pracuj臋 tak jak przysz艂am z ulicy, ale mam powiedziane, 偶e w ci膮gu miesi膮ca mam zacz膮膰 chodzi膰 w stroju s艂u偶膮cej, czy pokoj贸wki. Wszystko jedno jaki byle by艂o wida膰 co w tym domu robi臋. Na pocz膮tku my艣la艂am, 偶e to 偶aden problem, ale z czasem dochodz臋 do wniosku, 偶e to nie jest takie hop siup. W sklepach z odzie偶膮 robocz膮, patrz膮 na mnie jak na wariatk臋. W internecie tylko jakie艣 zboczone fata艂aszki. Czy kto艣 zna miejsce gdzie mo偶na takie co艣 kupi膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dsfsefgsrerswe34
biala bluzeczka kamizelka czarna lub granatowa spudniczka i gotowe zalezy jaki dom byle bys wygladala schludnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no iiii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no iiii
no i pantofelki czarne na p艂askiej podeszwie. My艣l臋 te偶 ,偶e nie wypada z go艂ymi nogami, wi臋c rajstopy , albo po艅czochy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ledwo zatrudniona
Dzi臋kuj臋 za rady. Jeden z tych stroj贸w z podanej strony to wydaje si臋 bardziej do wej艣cia pod samoch贸d. Ja mam m.in. obs艂ugiwa膰 przyj臋cia, wi臋c nie mog臋 wygl膮da膰 jak sprz膮taczka ze szpitala. Je艣li chodzi o pantofle, to pracodawcy okre艣lili, 偶e maj膮 by膰 na niskim grubym obcasie, czarne, pe艂ne. Tu problemu nie by艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gruszkakula
Ju偶 kto艣 napisa艂 - bia艂a bluzeczka, raczej z d艂ugim r臋kawem, czarna kamizelka, czarna sp贸dniczka (do kolan, nie kr贸tsza raczej), czarne pantofle, rajstopy lub po艅czochy my艣l臋, 偶e w kolorze cielistym. Jak pracowa艂am w Anglii, w hotelu, jako kelnerka, wolno nam by艂o te偶 chodzi膰 w czarnych spodniach (eleganckich, zaprasowanych w lekki kant), z czego cz臋sto korzysta艂am, bo nie lubi臋 sp贸dnic. Kamizelk臋 i fartuszek dostarcza艂 nam pracodawca, ale jesli nie masz powiedziane, 偶e musisz mie膰 fartuszek, to tym bym si臋 nie przejmowa艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gruszkakula
Okre艣l te偶 z pracodawc膮 drobiazgi (dodatki), 偶eby nie by艂o jakiej艣 wtopy:-p Jak kelnerowa艂am, nie wolno by艂o nam nosi膰 bi偶uterii, ewentualnie malutkie kolczyki-sztyfty i obr膮czk臋 艣lubn膮. Paznokcie kr贸tkie, w naturalnym kolorze, makija偶 bardzo lekki, w艂osy spi臋te.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ziga
Mo偶e te偶 by膰 zwyk艂a ma艂a czarna - byle bardzo skromna i bia艂y fartuszek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no i co z tym fartuszkiem
Po pierwsze to uwa偶am, 偶e jak pracodawca ma takie wymagania, to powinien str贸j zapewni膰. A ciekawa jestem jaki jest najodpowiedniejszy materia艂 na taki fartuszek? At艂as, czy co艣 bardziej zgrzebnego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie gadaj g艂upot
Kto艣 kto ma w domu s艂u偶膮cych ma lata膰 za ubraniami dla nich?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dobra krawcowa
www.studiomodygrejs.pl polecam dobra krawcowa uszyje szybko i za dobra cene zadzwon !!!

Udost臋pnij ten post