Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonatyfacet

FACECI OGLĄDAJA SIE ZA MOJĄ KOBIETĄ W CIĄŻY!!!!

Polecane posty

Gość zonatyfacet
a kobieta powinna się kojarzyć z ogniskiem domowym a tu widzę że mi jakieś gbury odpisują niemiłe...

Gość ewinam
a może faktyczny problem leży w Twojej głowie? byłam z facetem, który był wściekle zazdrosny i uważał, że wszyscy faceci się za mną oglądają gdziekolwiek się pojawię, że wszyscy wręcz ślinią się na mój widok. rzeczywistość była inna. jedynie jego zazdrość ją zniekształcała. zastanów się, czy i u Ciebie nie jest podobnie. jak masz problemy z zazdrością, to się lecz, żebyś nie zatruł życia kochanej osobie... ciesz się, że masz piękną żonę, którą doceniają inni mężczyźni. z jakichś powodów jest TWOJĄ żoną, a nie innego faceta. jak będziesz się awanturował i źle ją traktował przez swoją zazdrość, zaborczość, niskie poczucie własnej wartości, to dopiero wtedy możesz zacząć się obawiać, że odejdzie. ale nie dlatego, że Ciebie nie kocha, nie dlatego, że podoba się innym facetom, czy jest łatwa, ale dlatego, że ją do siebie zniechęciłeś i od siebie odepchnąłeś.

Gość no nie wy3mam
i Ty naprawde myslisz, ze jak sie ktos za nia obejrzy, to ona od Ciebie odejdzie? puknij sie w łeb!! wspolczuje jej, nawet do klubu nie wyjsc, bo zazdrosny jestes... popracuj nad wlasnym poczuciem wartosci to Ci przejdzie. powinienes byc dumny z żony,nie zazdrosny

Gość fajna bajka
:))

Ciesz sie, ze masz atrakcyjna kobiete nawet w stanie blogoslawionym ;) Ty ja masz, a inni moga jedynie patrzec ;) Nic sie nie mart ;) i nie kluc sie z nia. Ona musi teraz miec spokojne 9 mies. POzniej odbije sie to nie na Was tylko na dzidziusiu ;)

Dziwne masz podejście do sprawy. Kłócisz się z dziewczyną ponieważ zaczepiają ją inni faceci? Przecież to nie jej wina... ani to że się za nią oglądają... myślisz że wskoczy pierwszemu lepszemu w hipermarkecie do wózka? twoja zazdrość jest jakaś CHORA... nie ufasz swojej kobiecie albo naprawdę masz bardzo niziutką samoocene...

Gość facecie
ta kobieta z Tobą jest w ciąży i dziecko zawsze będzie was łączyć, a Twoja zazdrość jest niewytłumaczalna i głupia, rób tak dalej a na pewno stracisz ją bo nie wytrzyma tego napięcia i konfliktów o coś co sobie sam wmawiasz

Gość do żonaty facet
Autorze gdy ja byłam w ciąży to za mną również faceci się oglądali :) Mój mąż był zazdrosny, ale bardzo starał się tego nie pokazywać (nie wychodziło mu to za dobrze). Nie zostawiłam męża, jesteśmy prawie 7 lat małżeństwem :) Mamy 2 dzieci i nawet gdy idę z nimi na spacer mężczyźni się do mnie uśmiechają :) Dla kobiety to miłe, ale nie oznacza to, że zostawi swojego faceta. Uważam się za przeciętną kobietę:) Autorze zaufaj trochę żonie :) i uwierz w siebie!!! Dlaczego masz taką niską samoocenę? Masz piękną kobietę, więc nie jest z Tobą tak źle :P Życzę powodzenia :)

Gość naprawde glupi
jestes. Moge Ci jeszcze zlosliwie dorzucic, za starym i rownie glupim dowcipem- lepiej dzielic sie tortem z innymi, niz jesc gowno samemu. A tak powaznie- sluchaj co Ci radza koledzy (zazdrosni, ze taka laska wybrala Ciebie!) a naprawde daleko nie zajedziesz z tym zwiazkiem. Wrzuc na luz i zaufaj Jej. Kochaj ja i nie kontroluj, nie urzadzaj awantur o rozmowe z innymi mezczyznami. Tym bardziej bedzie Cie kochala, o ile pozostale sfery waszego zycia beda OK.

Gość lisicali
Za mna tez sie ogladali jak byłam w ciazy :P i całe szczescie ze moj maz nie robił mi z tego powodu zadnych jazd bo to przeciez okrutne by jeszcze w ten sposób dowalac kobiecie w ciazy. Kobiety ciezarne nie czuja sie najlepiej, ciezko im i "przybrały pare kilo" i nie czuja sie zbyt atrakcyjne a jak jeszcze miały by jazdy ze strony meza to juz koszmar jakis. Powinienes ja wspierac, całowac, adorowac i wychwalac a nie miec pretensje do niej o to ze sie jacys gapia. To co??? ma im oczy wydłubac ze sie gapia?????

jestem kobieta i lubie patrzec na ladne kobiety nawet te w ciazy gdy wygladaja szczegolnie ladnie. nie zazdroszcze im urody ale podziwiam je. ciesze sie ze takie ladne kobiety istnieja. wiem ze zadna z nich nie zagraza mi wiec nie mam powodu do zlosliwosci. a faceci z natury sa wzrokowcami wiec nie dziwie sie ze ogladaja sie za piekna kobieta. to znaczy ze maja dobry gust. a ty powinienes byc dumny ze wybrala ciebie na meza i ojca swojego dziecka. dbaj o nia a na pewno nie zostawi cie. moj mezczyzna prawi mi komplementy i jestem dla niego najpiekniejsza chociaz ja sama tak nie uwazam. ale to mile.