Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WiecIjaZapytamWaaasss

Pytanko do kobiet, ktore farbują się na ruudo!!

Polecane posty

Gość dzadzudzi
ok. poszukam jakiejs foty :)

Gość dzadzudzi
mam:) http://www.voila.pl/270/i3p0a/?1 zamalowalam sobie buzke. tylko sie nie smiejcie:P to jest gdzies tam 2-3 tyg po farbowaniu, wtedy kolorek jest idealny :D

TYLKO TO : Loreal Preference,74 Mango intensywna miedź.Szukałam tego co Ty autorko. Próbowałam niemal wszystkiego co jest dostępne ,dopiero tym się udało.Taki prawdziwy rudy :)

Ojeej! Biorąc pod uwagę początkowy brak zainteresowania, jestem zdziwiona, ze juz 3 strony się zrobiły!!:) Jejku, ale macie piekne wloski:( dzadzudzi - śliczny kolor, choc chciałabym nieco jasniejszy. Izabel - też własnie podjęłam decyzję o ferii mango, ale czy nie wychodzi Ci czerwień? I czy kolor nie jest za mocny? Boje sie, mam teraz naprawde bardzo jasny, tleniony blond:(

o izabellinka, a moze dalabys rade wkleic swoje wloski na voila? Fajnie byloby zobaczyc na czyichs wlosach DOKLADNIE TEN KOLOR, KTORYM CHCE ZROBIC:)

Gość dzadzudzi
no ja mam taki rudy wpadajacy w kasztan, jasniejszy na moich wlosach by nie wyszedl bez robienia rozjasniaczem, a tego nie chce bo raz mialam i wlosy po nim to byl koszmar:O teraz rudy robi sie niestety coraz bardziej popularny, tak rok temu malo ktora laska miala takie wlosy, a teraz pelno na ulicy widze:O

No to ladnie, moja plany legly w gruzach:O a paprika z ferii? robil ktos? wiec pozostaje mi chyba ten belle color:( coz - przynajmniej taniej niz feria. Ajak ze dwa - trzy razy zrobie belle color i wlosy zlapia pigment, to wtedy sprobuje to mango, dobry pomysl?

Zlotowlosa - dzieki. Byc moze uratowalas mi zycie:);)

Dziewczyny! ja też zastanawiam się nad zafarbowaniem włosów na rudo. Jednak skłaniałabym się ku hennie po piewsze dlatego że podobno trwlalsza od zwyklych farb, po drugie (istotniejsze) nie niszczy włosów. Mam naturalny ciemny blond. Chciałabym uzyskać taki ja wiem kasztanowy rudy. Coś zblizone do tego :http://www.voila.pl/450/9n1gg/?1. Jaką henne radzicie?

Myślę ,że z henny tego nie uzyskasz.Jak intensywny mahoń mi płowiał po kilku tygodniach ,to coś takiego miałam.

kurcze zwyklych farb nie chce. Kiedyś próbowałam przez pierwszy tydzień efekt rewelacyjny. A później wypłukało się do rdzawej marchewki. :/. i ponad rok wracałam do koloru który mam obecnie.

Twój kolorek super:) Ale ja jednak chciałabym coś bardziej zgaszonego. Tak się zastanawiam czy nie dało by się zmieszać dwóch kolorów.

tak myśle, żeby zmieszać dwa kolory i wyprobowac na jakimś pasemku z tyłu, że jakby coś nie wyszło to nie będzie widać :P aż taka wariatka nie jestem. nie zaryzykowałabym całej głowy. tylko jakie dwa połączyć?

Mam dopiero 21lat a w tej kwestii czuje sie jak po studiach:D kiedyś uzyskałam taki kolor, jak jeszcze nie byłam zdecydowana na rudy-obecny, tylko ze ja miałam po rozjaśniaczu, zmieszałam jak mówi Pani wyżej, miedzianą i kasztanek.. z mariona, ale zmyła sie prawie doszczetnie po miesiącu...a szkoda

Miesiąc to i tak sporo się trzymało,bo powiem,że mój rudy z loreala niestety po miesiącu wygląda jak wypłowiały Garfield:D

dzięki dziewczyny! chyba jednak spróbuje tego zestawienia ale z henną. zobacze jaki bedzie efekt na pojedyńczym pasemku z tyłu. jesli bedzie ok to zrobie cała głowe.