Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu tak jest

czemu tylko ja zrywam...?

Polecane posty

Gość czemu tak jest

mam problem... z kazdym chlopakiem z ktorym chodze zawsze ja zrywam... na sile szukam jakiegos idealu a jesli juz jest fajny chlopak i ja sie serio w nim zabujam to... za chwile mysle ze to nie ma sensu i wgl.... nie wiem dlaczego tak jest... jak to zmienic?

Gość co to jest WGL
? kurwicy dostaję jak widzę te 3 litery :o

Gość czemu tak jest
w ogóle... jezyka komputerowego sie naucz ;]]

Gość co to jest WGL
to nie jest język komputerowy tylko usilne kaleczenie języka polskiego

Gość drzewko i kotek
skracanie... zeby mniej pisac ;]

Gość co to jest WGL
powiedz mi proszę na jakiej zasadzie skróciłaś w ogóle do wgl? albo może po twojemu: pdz miprę najkj zsdz skr wgl do wgl

Gość haha bla bla bla
co to jest WGL dobre! mz np bla bla bla

Gość czemu tak jest
nie ma zasady... po prostu ludzie skracaja wyrazy piszac... bo sobie trzeba ulatwiac zycie a nie utrudniac...

a co to jest dop? według pisma profesorów? co to jest dst? nauczeni tak piszą a ty sie jej czepiasz o 3 litereczki ktore uzywa sie po to zeby na klawiaturze szybciej pisac:/

Nie zadawaj trudnych pytań :). Kobitko tylko ty wiesz co czujesz nikt z nas nie jest tobą i Ci nie odpowie (wybacz ale nie siedzimy w twej główce ani nie potrafimy czytać w myślach) A jak nie rozumiesz sama siebie to proszę się udać do Psychologa właśnie ten pan czy tam pani potrafią jakoś prześwidrować człowieka na wylot i znaleść odpowiedz na takie właśnie pytanie Pozdrawiam ( i co złego to nie ja :))

zakochana.w.draniu - a ty tu o czym piszesz kobieto zakochana w draniu? moze ty sie udaj do psychologa! i to koniecznie bo ie czaisz rozmowy a sie udzielasz co zlego to nie ja:) :*

Gość co to jest WGL
no tak, ułatwiasz tym 20%, które od razu załapią o co chodzi, pozostałe 80% musi myśleć co to znaczy albo doczepiać się o stosowanie z-dupy-skrótów? nie lepiej było nazwać temat "gimnazjaliście siedzący 24h na dobę przed komputerem - czemu tylko ja zrywam...?" bo - nie ubliżając młodym to właśnie siedzący dużo przed komputerem najpewniej wiedzą co to "wgl" oznacza. to że zaoszczędziłaś 1,25 sekundy na ominięcie spacji, dwóch o i e nie znaczy od razu że ułatwiasz życie, nawet sobie, bo tłumaczenie się w tym temacie ułatwianiem sobie życia w twoim mniemaniu to to na pewno nie jest.

hm..ale poco ,,w ogole'' czepiac sie takich błachostek? kazdy tu pisze jak chce wali byki ze czasem nie wiem co czytam a tu laska napisala wgl.zapewne kazdy wie i tak o co chodzi , i zaraz kompletna odrzut od tematu?

Hmmm tego co wiem to nie pisałam do Ciebie. Zresztą jeśli umiesz zgadnąć co siedzi w umyśle innych to zazdroszczę bo tacy ludzie stanowią tylko 1 % społęczeństwa :) więc skoroś taka uzdolniona prosze o udzielenie odpowiedzi na jasno postawione pytanie autorki wątku (może czeguś się dowiem )

Gość co to jest WGL
jak ktoś pisze wogóle razem albo poco - też razem, pisze z błędami to się nie czepiam, ale żeby robić skróty od wszystkiego czego pisowni się nie jest pewnym lub z jakichkolwiek innych powodów - jak tu - to się w pale chyba poprzewracało :o

Gość shieee
a co znaczy skrót wtc?

Gość do co to jest WGL
zgadzam się, mnie też wkurzają te skróty. w ogóle młodzież mnie wkurza. chyba się starzeję :O 😭

Gość shieeee
te skróty jak dla mnie sa równie beznadziejne chociaz niektórej juz rozumiem:D no ale wtc jest dla mnie niepojete :)

Gość maciek_pppp
co to jest WGL--- o masakra nie szkoda Ci czasu zeb sie czepac, autorki, jak jestes tak malo domyslna/ domyslny i nie wiesz co oznacza wgl to wspolczuje...kazdy mzoe sobie skarac co chce i jak chce

Gość drzewko i ptaszek
jak ci nie pasuje to se znajdz forum dla ludzi ktorzy pisza poprawna polszczyzna i sie nie wtryniaj z takimi pierdolami... bo widac ze nie masz o czym pisac....;]]

Gość no wię co znaczy wtc
??

Gość shieee
no i co z tym wtc? bo nie chce mi sie osobnego topiku zakładac zeby sie dwdzc:D