Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina 77

Ostatnio moj facet po wytrysku ma dalej czlonek we wzwodzie

Polecane posty

Gość karolina 77

po wytrysku mojemu narzeczonemu penis nadal stoi i nie robi sie miekki szczegolnie rano tak ma i chce dalej sie kochac a ja juz nie mam sily dziwne , nie ?

Gość prowodyr
nic dziwnego w tym nie widzę .zdarza się i tak. tylko się cieszyć.

Gość 8uyo9ioyoiuouioiupui9puipyi
iuyoyuioiuyoluyltllllllllllllllllllllllllllllllllllllll l lhyjkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Gość Marco22252
Karolina nie przejmuj się tak u facetów bywa ,po wytrysku poczekaj jeszcze chwilkę i zmięknie mu i oklapieje taka jest kolej rzeczy

Gość szybka von24
Miałam raz takiego.. młodzik straszny , koło 17 lat ,był chyba z Reszla gdzies z Mazur.Kuśka mu stała na zawołanie. Brałam mu w usta z kostką lodu żeby za szybko nie chlapał. Nic.. Do dziś sie zastanawiam skąd miał tyle jogurtu , pompował po kilka strużek i nic. Drążek sterczał mu nadal.. ;-) modelowy chłopaczek był ale słodziak... eh.. te Mazury

oj też bym tak chciała ,Mój obecny jest straszy ode mnie o 10 lat i nie ma tak ,ale jak sobie przypominam czasy z młodości tak 10 lat wstecz to też miałam takiego mógł calą noc i stał na zawołanie czasami nie miał wytrysku bo było pusto

Gość o żesz ty
przed ŚLUBEM twój narzeczony miał wytrysk??????

Gość Miałczydełko odezwij się
na maila, fajnie się pisywało...

Gość gość Dajen
Mojemu mężowi zawsze stoi po stosunku właśnie mnie to też dziwi bo inny mój partner po stosunku oklapnal

Gość gość
Po dłuższej przerwie od seksu lub jak jestem mocno podniecony, to też mi dalej stoi po pierwszym wytrysku i mogę zaraz dojść drugi raz. Bella86, ile można czekać?

Gość gość
dodam do 11:58 - wszystko zależy od libido faceta oraz jego "zdolności" fizjologicznych.

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji