Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24_latek

Randka

Polecane posty

Gość 24_latek

Już dawno nie byłem na randce. Ostatnia była prawie 5 lat temu i zakończyła się tak, że byłem z Nią 4 lata w związku. Od tego czasu spotykałem się z dziewczynami z netu czy z pracy ale to nie to. Dziś czuje, że to może być to. Ale powiem Wam, że nie wiem co i jak. Lekki stres mnie łapie. Chcę Ją zabrać nad Wisłę na spacer czy ogólnie w jakieś zaciszne miejsca. Nie jestem jakimś przystojniakiem. Ona jest nowo poznana z netu. Kumpel się tak spotyka i jak mówi prawie zawsze kończy się namiętnymi pocałunkami. Ale ja jednak mam strach aby nie wyszło na jakiegoś nachalnego. Wiem, że jak dziewczyna nie świadomie dotyka faceta to jest jakiś znak ;) Tak pamiętam było z moją EX. Proszę o rady :D Mam już dość być singlem.

Gość królewicz z berłem
dziewczyny z netu to porażka , dla nich nie musisz się nawet starać :D

Nie udawaj przewszystkim kogos kim, nie Jestes, to absolutna podstawa. A znaki zainteresowania niewerbalne nie trudno rozpoznac :) zarowno u facetow jak i u kobiet :) Powodzenia :)

Gość przyszły_uczniak
jajlepszy jest spontan i jak zaiskrzy! bo gdy sie jedno narzuca drugiemu to jest tragedia juz!!!!!!!!!!!!!!

Gość 24_latek
Eeee tam dzięki internetowi ta droga stała się bardzo dobra do zawierania znajomości ;) Być sobą to tak ale jak się wkradnie stres. Chwila ciszy bo mój mózg będzie napierdzielał szybciej niż normalnie.

No net jest dobry dla niesmialych, ale pamietaj, ze charakter moze miec inny niz pisala. Wiesz jak bywa :O Mimo wszystko powodzenia, a o stresie zapomnij, bo jak bedzies zestresowany to ona nie bedzie sie czula luzno przy tobie, a naszymi uczuciami czesto zarazamy innych wiec z twojej winy moze byc tez zdenerwowana, a jak bedzie to spierdolone juz na calej lini :o

Gość 24_latek
No jestem lekko nieśmiały ale jak się otworzę to już nie ma przebacz non-stop dowcipy, żarty ;)

Gość 23_latek
Heja wszystkim :) Po randce. Mam niedosyt bo jednak nieśmiałość wkradła się straszna. Bardzo fajna dziewczyna, mój typ :) Ale kurka wodna w kółko wertowałem sprawy zawodowe, uczelniane, pasje Jej czy moje. Nie potrafiłem wgłębić się w dalej :( Jakiś mam strach. Pocałunku też nie było mimo, że była okazja, bulwary wiślane, księżyc i tylko My. Ale pomyślałem znamy się półtorej godziny i pocałunek? To co Ona o mnie pomyśli. No zobaczę co będzie dalej. Jak Jej powiedziałem o kinie tom widziałem u Niej skrytą radość ;)

Gość 24_latek
Cyfry mi się poprzestawiały z 4 na 3 w nicku ;)

Gość 24_latek
Ano up ;)

Gość haha tak trzymaj
Jako dziewczyna poradzę tylko tyle, że strasznie nie lubię jak na pierwszym czy drugim, czy nawet trzecim spotkaniu facet mi wpycha język do gardła !!! wszystko powinno być po kolei !! a z takimi napaleńcami to i tak nic nigdy nie wychodzi