Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzka18

Jego ex, on i ja

Polecane posty

Gość Zuzka18

Witam. Przedstawię pokrótce sytuację. Mam 18 lat a mój facet 23. On jest po przejściach ze swoją byłą. Z tego co wiem było tak- chodzili ze sobą a potem zerwali i spotykali się dla seksu bo strasznie napaleni byli na siebie. Ona była zła,że On chce przerwać ten układ i założyła mu fikcyjne konto na nk z jego danymi, na ktorym On niby przyznaje się do tego(utrzymywali to w tajemnicy).Jednak On przyznał,że Ona bardzo go podniecała. Niby już nie. Całował się z nią 2 tyg przed tym jak zaczął chodzić ze mną. Płakał dla mnie i opowiadał o niej. A Ona? Umawia się z facetem,którego moj facet szczerze nie trawi i dba o to by on o tym wiedział. Jak? wysyła mu 'omyłkowe' smsy. On uważa,że ona już go nie pociąga. Mi jednak coś szepcze,że to nie do końca tak...spał z nią w końcu ładny czas, nieraz spędzali wspólne noce itp:( co mam myśleć? Oni nie mają kontaktu...

Gość Zuzka18
Ona ma 22lata i jest z innego świata- on lubi rocka,tak też się ubiera a Ona jest tzw laleczka(tipsy, tapeta, szpilki)itp

Gość jfhdhdhhhd

Moze po prostu boi sie zeby go nie skompromitowala albo nie nakalamala do Ciebie. Doradz mu zeby narobil jej tez wiele nieprzyjemnosci :) Zemsta ma slodki smak :)

Gość Zuzka18
Z tym kontem z nk było tak-on też jej kiedyś założył, a dokladnie zima:P Ona przed spotkaniem z nim też zagroziła,że mu założy-na spotkaniu całowali się,mieli kontynuowac ta znajomosc,ale na drugi dzien on przyszedl do znajomych i prawda wyszla na jaw-powiedzieli mu o tym koncie:P to nie jest tak,że to ona wpadła na ten pomysl. Czasem mysle ze on sie pociesza po niej...

Gość Zuzka18
gdyby nie te konto na nk oni ciagle spotykaliby sie...

Gość warci siebie są

Gość ewidentnie pociesza się tobą
przykro mi

Gość Zuzka18
tos jeszcze wypowie się?

Gość nigdy nie wiąż sie z kimś
kto ma wiecej problemów niż ty !!! odpuść go sobie jego ex bedzie zawsze z wami, bo facet jest gówniarzem i nie potrafi zamknąć pewnego rozdzialu, na dodatek jeszcze ciebie o tym informuje, beznadziejne ..

Gość Całował się z nią
a 2tyg potem był z tobą.to jest pocieszanie się. Nie mowie,ze ja kocha,ale na pewno dalej mu sie podoba.

Gość Zuzka18
raz napisala ze teskni i nie poleciał:P

Jak mniemam to z Toba seksu jeszcze nie uprawial? Wiesz.. nie wiem jak Ty uwazasz i na ile mu wierzysz ale ja bym mu nie ufala.Jesli nic go z byla nie laczy i nie chce miec z nia nic wspolnego to dlaczego nie umie sie od tego odciac i o niej nawija? ;/ Albo jest glupi albo jeszcze jej nie wymazal z pamieci.I samo to ze z nia sie jeszcze spotykal na 2 tygodnie przed tym jak zaczal z Toba...A dlugo jestescie w ogole ze soba?

Gość Zuzka 18
Od lipca.

Gość Zuzka18
Ona z tego co mowil moj facet sypia z wieloma i ma opinię zdziry. Ma paskudny charakter

Gość Zuzka18
to nie ja!! ona i moj facet-maja po 22 i 23

22-latka i 23-latek bawią się w takie rzeczy?? Myślałam, że ludzie w tym wieku są bardziej dojrzali....

Gość Zuzka22
Nieważne. Niech mi ktos napisze czy mam sie martwic jakas 22 latka(jestem mlodsza!), ktora kazdemu daje i najladniejsza nie jest,tyle,ze jest takim plastikiem

Martwisz się jakąś ździrą?? Daj spokój... No i co ma wiek do rzeczy? Jeśli przez to byłabyś gorsza to ten chłopak nie byłby z tobą, tylko znalazłby dziewczynę w swoim wieku.

Gość Zuzka18
podszyw. Chodzi o to,ze dlugo spali ze soba

Gość Zuzka18
Mam nadzieję. a te 2 tyg odstepu miedzy nami?

radze dopuść sobie kolesia ta tipsiara bedzie stale w jego tepym umyśle stare konie a bawia sie w takie sprawy jak zakladanie kont na NK z oczernianiem siebie.... sa siebie warci. Nawet gdy bedziecie razem to gdy ona tylko kiwnie palcem on bedzie do niej lecial jak pies bo mu dobrze dawala... Jestes mloda znajdziesz sobie kogoś kto będzie zasługiwał na twoja milosc. Nie trac dla niego czasu.

Gość Zuzka18
mowil,ze zaluje,ze szmacil sie z nia:( juz nie wiem...

Gość obserwator cyrku
dobra sciema. ciekawe czy żalował jak brała do geby lub on nurkowal pod spudnicę:D

Gość tipsy sa fajne

Gość ejbisi
Tutaj nikt ci nie powie czy on ciebie kocha i czy o niej juz zapomnial. Musisz go dokladnie obserwować i z jego zachowania wywnioskujesz jak jest naprawde. I wcale niekoniecznie pociesza się tobą. Jesli nie tylko mówi ze mu na tobie zalezy ale też to czujesz i widzisz w jego zachowaniu to tak jest. Na razie sie nie martw na zapas ale miej oczy szeroko otwarte na wszelkie symptomy jego zainteresowania byla. Najlepiej zasugeruj mu zeby w ogole uciął z nią kontakt, nie odpisywal na smsy itd. W koncu sie jej znudzi.