Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figatka

moje pranoje doradzcie mi ...

Polecane posty

Gość figatka

witam , mam 22 lata i po kilkuletnim związku rozstałam się z chłopakiem, zdradzał mnie. teraz jetem w nowym związku i jestem cholernie zazdrosna :( czasem nie daje mi to spokoju :(( otóż mój mężczyzna pracuje w biurze z taka swoją koleżanką ... i to o nią jestem taka zazdrosna... nie mam żadnego dowodu czy powodu zazdrości ale czuje się z tym źle ze się codziennie widują, często biorą te same zlecenia czyli pracują razem nad jakim ś projektem ... razem wychodzą do sklepu itp.itd. dziś np. mój poszedł do pracy mimo ze to sobota i rzadko mu się zdarza w sobotę pracować ... dzwonie do niego i pytam czy sam jest w biurze a on ze nie... kierownik i jakiś kolega no i oczywiście ona.... zastanawia mnie czy się nie umówili zęby dziś pracować razem... i spędzić trochę czasu :( jak tylko słyszę coś o niej... ze tak jej powiedziała ... albo ze tak... albo ona tak się zachowała albo tak to mnie normalnie trafia... :(( i jeszcze wiem ze kilka osób w firmie chciało ich swatać :( myślicie ze mam powód do zazdrości czy to moje chore urojenia ??:(

Gość figatka
ehhh...... jest tam ktoś życzliwy ;>

Gość figatka
z moimi paranojami juz lepiej ale moze ktos sie zainteresuje temaatem ??;>

Gość grrrrrryz
ja tez bym byla zazdrosna. chyba bym sie wsciekla.

Ja bym go zostawila - niszczysz zycie jemu i przede wszystkim sobie. Zrob sobie przerwe od facetow albo zlos sie do jakiegos psychologa bo wykitujesz dziewczyno!

Gość figatka
eh.. nie zostawie go bo bardzo kocham :( sama nie wiem jak rozwiazac ten problem, moze faktycznie jakis psycholog mi cosik pomoze

Gość HELOMELO
Oczywiste,że jestes zazdrosna tym bardziej, że wczesniejszy facet robił cie w h.... " UFAJ I SPRAWDZAJ"

Gość masz rację kobito
jak koleś ciągle wspomina jakąś "koleżankę" z pracy to znak że za bardzo ją lubi i często o niej rozmyśla przeczytaj sobie Dziennik Bridget Jones, to co opisujesz to "wspominatoza" czyli koleś niby przypadkiem wspomnia o niby nieistotnych wydarzeniach dotyczących jakiś koleżanek koleś ciągle o niej myśli bo ją lubi i mu się podoba, często więc neiświadomie o niej wspomina, zachowuje się jak zauroczony nią i też bym sądziła że wiadomość że ona też będzie w sobotę w biurze zachęciła go do pracy w weekend

Gość figatka
HELOMELO---> dobre, ufam i sprawdzam :) ale jak narazie wszelkich dowodów brak, chyba na szczescie ;) co do tego ze mu sie podoba to nie wiem ;/ ona nie jest zby atrakcyjna miom zdaniem, taka szara myszka ;p mi sie xzasem wydaje ze wspomina o niej dlatego ze praktycznie w pracy ma z niz styczność najczesciej, ale byc moze to moje takie usprawiedliwianie go :( wczesniej kiedy pracował z jakims kolega to tez czesto mowil cos o nim ... sama nie wiem

Gość tgfdb
te kobiece wymyslania :D