Kurusiowa 0 Napisano Wrzesień 5, 2009 Pomozcie mi jak ktos wie dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Wrzesień 5, 2009 macicy!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lilliffe Napisano Wrzesień 5, 2009 A gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lilliffe Napisano Wrzesień 5, 2009 Najczestrzym objawem jest dlugie krwawienie miesiaczkowe , opfite, ze skrzepami.Najlepiej jest jednak zglosic sie do ginekologa na USG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morelkaaa 0 Napisano Wrzesień 5, 2009 ja mam torbiel na prawym jajniku na 8cm jak nie pomoże kuracja farmakologiczna czeka mnie operacja. Objawy u mnie to: - ból po prawej str. na początku myślałam, że to wyrostek robaczkowy, - przed terminem zbliżającej się miesiączki 7,8 dniowe brązowe plamienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 A ja nie dosc ze miesiaczka mi sie spoznila z miesiac czasu mialam obfite krwawienie i skrzepy lecialy a nie mam juz miesiaczki i kochalam sie ze swoim mezem po skonczeniu zaczelo ze mnie sie lac :(nie wiem co jest grane i boje sie bylam nie dawno na usg to powiedzial mi tylko ze mam grzybice :(wybieram sie znow ale mam nadzieje ze nic zlego nie powie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach