Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia18hot

Sex z osobą poznaną przez internet ?

Polecane posty

Gość kasia18hot

Witajcie kochani, jestem ciekawa jak to jest z waszym życiem erotycznym a mianowicie z sexem , pytam gdyż ostatnio poznałam chłopaka w sieci , w serwisie http://www.PrzelecMnie.pl i zastanawiam się czy się z nim nie umówić na początek na jakąś randkę potem może coś więcej bo w końcu takich osób szukamy na tego typu portalach jak ten ;p Chłopak jest fajny , miły i sympatyczny ale chciałabym spytać jakie macie doświadczenia z tego typu znajomościami ? czekam na wasze odpowiedzi . pozdrawiam

Gość brzmi
Brzmi to trochę jak reklama serwisu. Ja co prawda doświadczeń takich nie mam, ostatnio tylko lekko się rozglądam za czymś takim. Ale pewnie jak wszędzie, trafiają się przeróżne osoby, od zupełnie normalnych, fajnych, ciekawych aż po świrów czy tępaków. Nie sądzę, żeby była na to reguła. Moim zdaniem dużo można wyczuć w rozmowie, jaki ktoś jest. Widać po tym co pisze, jak pisze. Oczywiście to nic pewnego, nie ma gwarancji, że nie trafi się akurat elokwentny świr. Ale na pewno napalonych buraków lub ich żeńskie odpowiedniczki łatwo w ten sposób "wyłowić", to od razu widać.