Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panikara_19

Gumki, a Ciąża

Polecane posty

Gość Panikara_19

Mam 19 lat i ostatnio przeżyłam z chłopakiem mój pierwszy raz. Było w porządku. Długo przed tym rozmawialiśmy o seksie i nie było mowy o 'pójściu na żywioł'. Zabezpieczyliśmy się prezerwatywą i on 'wyszedł' przed wytryskiem. czy jest jakaś szansa, że zaszłam w ciążę? Prezerwatywa nie pękła, bo On potem kiedy poszedł wziąć prysznic sprawdził ją. Czy takie zabezpieczenie jest okej? Może temat głupi, ale jestem straszną panikarą.

nie jesteś w ciąży, ale do seksu też nie dojrzałaś jeśli się tego obawiasz i pytasz na forum...

Gość dertfredrhtgikujhgbf
gumka nie pekla,wiec w cizay nie jestes jak by co to idz po tabletki gumka zawsze moze peknac

"ale do seksu też nie dojrzałaś jeśli się tego obawiasz i pytasz na forum..." co to za określenia kto dojrzał a kto nie? ja już z mężem sypiam od dwóch lat i nie chce wpaść i rodzic dzieciaka,albo kombinować pigułki poronne...Co pytanie na forum ma do dojrzałości...shit..! Autorko nie jesteś w ciąży nie ma nawet najmniejszej możliwości:)

Gość a to ma do dojrzałości
że obawianie się ciązy w momencie kiedy gumka nie pękła i na dodatek on nie skończyl w niej to głupota.... Ile razy trzeba powtarzać że jedyne ryzyko że stosunek z gumką zakończy się ciążą jest gdy gumka pęknie lub się z sunie tak że sperma dostanie się do środka... Nie pęknięta gumka to 100% pewności że ciazy nie ma... Plemniki nie maja zdolności teleportacji przez gumke

Gość problematycznaania
a ryzyko ciązy jest jeśli prezerwatywa zmieniana była trzy razy, ale ani razu nie pękła i nie zsunęła się?

Gość nie jestes w ciazy

Gość gość
kSTupf74XWZ1pshl9YZVyARl