Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basienka19

szukam nastolatek do schudniecia ok 10 kg

Polecane posty

Gość niezdesperowana
ja mam jakieś 18;) ale chętnie się przyłącze...jaką dietę polecasz?

Gość Maaaagda
Ja tez sie przyłacze !! Akurat do zrzucenia mam 10 kg : ) Dzisiaj zjadlam 3 kromki WAZA z salata i pomidorem , zupe warzywną i 3 kawalki ciasta :P Ale no nic sie chyba nie stalo w kazdym razie 500 kalori zjadlam :D

Gość edd.
bardzo chętnie się przyłączę. mam 18 lat, do schudnięcia 8-10 kg. jakie założenia przyjmujemy?;)

Gość asia.-asiajmgmpw.
Chetnie sie przylacze nap. Jaka dieta plis : )

hej dziewczynki :) moze z wami dam rade hehe probuje od 2 lat ale jakos brakuje mi checi :) moze od dzis nie jem kolacji i zaraz zabieram sie za jakies lekkie cwiczenia... chodze spac grubo po polnocy wiec nie bedzie za pozno :) i moze jeszcze pic duzo wody??? nie chce zbyt drastycznych metod bo w tym nie o to chyba chodz zeby sie głodzic... jakies pomysły???

moze jeszcze dodam ze waze 56 kg wiec do schudniecia jakies 5? jestem raczej szczupła ale jak na moje mam gdzies tam swoje kraglosci np troszke wiekszy tyleczek i niestety uda ;/ zgroza od małego zawsze byly masywne i nie wiem serio jak to zmienic ;/ nigdy nie odmawialam sobie jedzenia a niestety kolejnym problemem jest celulit czy oprocz cwiczen mozna sie go jakos pozbyc... (za pomoca jedzenia??) podobno woda mineralna z sokiem z cytryny... kiedy to najlepiej pic?? wie ktos??

uu kokarda widze masz taki sam problem jak moja mamcia :) wiesz co jej pomoglo?? joga wiec w sumie cwiczenia rozciagajace...? zawsze mozna sprobowac :)

Bardzo zle się czuje ze swoim ciałem. Ostatnio bardzo przytyłam mam ok 68-70 kg i tylko 170 wzrostu... Marzy mi się chociaż te 5 kg. Jem mało,kolacji w ogóle i nie moge schudnąć. Zaraz poczytam o jodze.

w sumie nie mam problemu z cwiczeniami mam na nie chec i zawsze czas gorzej z jedzeniem za cholere nie potrafie go sobie odmowic co z tego jak pocwicze skoro zaraz ilece cos zjesc? :/ jakis krok do przodu jest z woda pije jej coraz wiecej co kiedys wypicie lyka zwyklej wody bylo niezla katorga :D zapycham sie bez konca jedzeniem... ;/;/ i nie moge przestac ;/

szczerze? zaczelam tez cwiczyc joge juz spory czas temu i to chyba troche uzaleznia :D:D dobre na nerwy wazne zebys sama cwiczyla zeby nikt ci nie przeszkadzał (mam mlodsza siostre heee ktora notorycznie to robi i wyprowadza z rownowagi ;/) wiec lepiej cwicz sama :D

Szczerze to powiem,że nigdy nie ćwiczyłam jogi... Hmm nie wiem za bardzo na czym to polega i czy bedę umiała wykonywać takie ćwiczenia. Ehh to ja chyba z Was wszystkich najgrubsza.

ale wazne ze zaczelas dbac o to zeby to zrzucic :) a myslisz ze ja wiedzialam jak to sie robi?? pierwsze cw robilam tylko o obrazka dopiero pozniej zakosilam mamci plyty z joga i troche zaczailam ze tam z oddechem i w ogole ze raczej liczy sie jakosc cw a nie ich ilosc :D ale troche za szybko bylo i wrocilam do swoich obrazkow... :D ej a dieta MZ wcale nie jest taka glupia da sie tak heee ale jak tu wytrzymac jak babcia dzis zrobila paczki?! :D ok dzis jestem bez kolacji zamiast tego woda (podobno lepiej malymi łyczkami) a on jutra MŻ :D

Czyli co zaczynamy od jutra??? Były takie momenty gdzie miałam taki apetyt hmm opisze wam mój jadłspis: rano: 5 kromek około 12.00 znów 4 kromki, godzina 15: obiad,oczywiście dokładka Gdzina 18: 2 kromki Godzina 21: obgryzanie paznokci kończące się znów 2 kromkami... Pomocy;/

raczej jestem za tym zeby miec takie kobiece ksztalty a nie takie anorektyczki. chodzi mi o to zeby miec ładne zadbane cialo (ma ktos sprawdzone cw na jedrna pupe?? :D)

Też marzą mi się kobiece kształty... Brzuch to moja zmora,a chciałabym mieć płaski a nogi i tyłek pozostawić wiekszy. Zazdroszcze dziewczynom typu gruszka czy klepsydra,ja wcięcia w talii nie mam żadnego... Nie mam takich ćwiczonek niestety :(

heee mam podobnie rano wstaję sruuu prosto do jedzenia dwie bułki... za dwie godziny obiad w sumie normalna porcja... za jakies dwie godzinki znowu po prostu z nudów jakies dwie kromki chleba a potem... 5 paczków (super nie :D ale cale szczescie babcia nie robi paczkow co tydzien hahah) wiec raz na rok moge sobie pozwolic :) dlaczego nie?? ja bym juz zaczela od teraz :) mala szklanka wody przede mna juz stoi hee

w sumie to ja mam taka figure (tylko te nogi...) kumpele mowia glupia jestes co ty w ogole gadasz! ale ja wiem swoje chce sie w koncu wziac za siebie i byc zadowolona ze swojego wygladu :) a poszukaj czegos w necie jakies cwiczenia na boczki moze ktos ma juz sprawdzone kto wie

Dziś znów koleżanka poczestowała mnie frytkami i się skusiłam jak zwykle bo jakby tu nie... ale od 18 już nie jadłam . Heh,to widzę że bardzo dobrze mnie rozumiesz ;P Ostatnio mam taki apetyt ,że w zwykłej kanapce czuję kilka smaków naraz ehh ;P Mój chłopak mnie przekonuje że wszystko ok,nie jestem gruba,ale co ma mi biedaczek wprost powiedzieć.. Dlatego zaczynam od jutra .

Ehh uwierz nóżki muszą być troszkę masywniejsze a wcięcie i talia to podstawa... Ja mam odwrotnie spodnie są okej do polowy uda a przy zapięciu robi się problem i muszę nosić rozmiar 40-42... Masz rację zaraz poszukam. Więc jak zaczynamy od jutra?? Najważniejsze abyśmy się dobrze czuły w swoim ciele.

no tak... czasem jem bo po prostu mi sie nudzi... ;/ dobra na dzis musi mi wystarczyc woda heee :D wiec jutro zamiast dwoch kromeczek na sniadanie tylko jedna (ale solidna pewnie hahahah :D) dobra damy rade wpadne tu jeszcze kiedys paaaaaa