Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

basienka19

szukam nastolatek do schudniecia ok 10 kg

Polecane posty

ja sie nie przynzam co dzisiaj zjadlam tak duzo tego by艂o :O馃槶 ale od jutra juz ruszam z dieta:D moj brzuch tez jest moja zmora:o dlatego zaczne cwiczyc brzuch i chce jeszcze sobie 艂adnie wymodelowac ramiona;) a reszta moze byc:) tylko ten brzuch馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
mi sie marzy 45 kg:) ale nie wiem jak bede wygladac:D chce wygladac przyzwoicie i nie przesadzic z tym odchudzeniem,chociaz znajac mnie to mi nie grozi;) zreszta nie wazne ile,grunt zebym dobrze sie czu艂a w swoim ciele;)

Udost臋pnij ten post

dok艂adnie... ja kiedy艣 by艂am przyzwoita a teraz w co sie nie ubiore to koszmar... duszno mi wsz臋dzie i pot mi sp艂ywa po twarzy... masakra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karmeel
heej;) moge sie przylaczyc? mam 165 cz i waze 64kg ;/ chcialabym stosowac dieta "odchudzanie na zawo艂anie" juz ja stosowalam i efekty by艂y fajne ale przestalam sie pilnowac i efekt jojo:( mog艂ybyscie codziennie pisac co jecie? to mnie zawsze motywuje ;P trzymam za was kciuki ;*

Udost臋pnij ten post

hej dziewczyny czy mog臋 sie przy艂膮czy膰 ja ju偶 1 mc. jestem na diecie M呕:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abcdefghijkl艂mnoprstuw
馃尲 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

basie艅ka jeszcze nie wiem jak on b臋dzie wygl膮da艂 ale 艣n takie jak zwykle 2 nale艣niki( bo nie wiem czy wiecie ale rano trzeba je艣膰 najwi臋cej taka sztuczka na rozkr臋cenie metabolizmu) II 艣niadanie te偶 nale偶y je艣膰 wi臋c u mnie to b臋dzie kanapka z 2 krom.razowca 1plasterek w臋dliny i 2 pl. pomidora a obiad nie wiem jeszcze:)

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 dziewczyny, mog臋 si臋 przy艂膮czy膰. Mam 161 cm wzrostu i chcia艂abym wa偶y膰 oko艂o 49-50 kg. Jutro wam napisz臋 ile wa偶臋. Buziaczki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maaaagda
U mnie tak ;d Minelo sniadanie : Omlet z twarogiem ;d Bo jestem na diecie nielaczenia;d 4 posilki dziennie .. Sniadanie , drugie sniadanie ,obiad , kolacja ;d BOZE ! dzisiaj 8 lekcji .. bede w domu 15.30 . ; d

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny! Ja mam 22 lata, co prawda nastolatk膮 nie jestem, ale ca艂kiem niedawno by艂am i te偶 si臋 odchudza艂am. Chcia艂abym Was prosi膰, 偶eby艣cie chud艂y z g艂ow膮. Na prawd臋 tak膮 diet膮 500 kcal, to mo偶na sobie tylko zrobi膰 krzywd臋. Co prawda schudniecie szybko, ale jeszcze szybciej to sobie odbijecie (z nawi膮zk膮), poza tym Wasza sk贸ra straci j臋drno艣膰 i spr臋偶ysto艣膰, b臋dzie zwisa艂a i odrzuca艂a ju偶 na pierwszy rzut oka. Pami臋tajcie, 偶e taki wyg艂odzony organizm przy ka偶dym wi臋kszym posi艂ku magazynuje wi臋cej kalorii i t艂uszczu ni偶 organizm zdrowo od偶ywiaj膮cej si臋 osoby (bo chce trzyma膰 zapas na kolejne g艂od贸wki). Dziewczyny, na prawd臋, 1000 kcal to najmniejsza dawka przy diecie, 偶eby schudn膮膰 zdrowo. Wiem to z w艂asnego do艣wiadczenia, bo pr贸bowa艂am w Waszym wieku odchudza膰 si臋 tak drastycznie jak Wy i nic z tego nie wysz艂o - tzn. schud艂am, ale na kr贸tko, a opr贸cz tego strasznie wypada艂y mi w艂osy i 艂ama艂y si臋 paznokcie - chyba tego nie chcecie? Teraz zn贸w si臋 odchudzam, bo za rok wychodz臋 za m膮偶 i chcia艂abym 艂adnie wygl膮da膰 na 艣lubie, ale na szcz臋艣cie ju偶 wiem jak to robi膰. Polecam pe艂noziarniste pieczywo i makarony - zawieraj膮 b艂onnik, szybciej syc膮 i na d艂u偶ej utrzymuj膮 uczucie pe艂nego brzuszka (np. wczoraj jad艂am spagetti z pe艂noziarnistym makaronem lubella - pychota), pijcie du偶o wody, bo ona oczy艣ci Wam organizm, od偶ywi kom贸rki i doda energii. Jedzcie zupy (bez 艣mietany) - s膮 syc膮ce, maj膮 ma艂o kalorii i wspomagaj膮 trawienie. Do ka偶dego posi艂ku dodawajcie jak najwi臋cej warzyw - s膮 zdrowe, od偶ywcze i syc膮. No i - przede wszystkim - ruszajcie si臋! Wtedy b臋dziecie mia艂y pi臋kne, j臋drne, dotlenione cia艂ko. Na prawd臋, nie musicie biega膰 po 20 km dziennie czy startowa膰 w peletonie, wystarczy 20-30 minut 膰wicze艅 w domku (ale wa偶ne, aby by艂y wykonywane systematycznie), albo basen 2x w tygodniu i spacery. Jeste艣cie m艂ode, ca艂e 偶ycie przed Wami. Bawcie si臋, ta艅czcie, 偶yjcie pe艂ni膮 偶ycia! Pozdrawiam i 偶ycz臋 wytrwa艂o艣ci :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo t艂usta klucha
Hej dziewczyny, mam nadziej臋, 偶e mog臋 si臋 przy艂膮czy膰. Mam 17 lat, wa偶臋 75 kg i okropnie si臋 z tym czuj臋. Do Gwiazdki chcia艂abym zrzuci膰 10 kg (daj臋 sobie troch臋 czasu, bo wiem, 偶e szybciej tego nie zrobi臋, a poza tym - boj臋 si臋 efektu jojo). Kiedy艣 si臋 sporo odchudza艂am, potem ty艂am i tym sposobem wa偶臋 teraz, ile wa偶臋. Wczoraj by艂am na imprezce i troch臋 zjad艂am (tort, lody), a dzisiaj wiem, 偶e zjem kawa艂ek tortu, ale za to obieca艂am sobie, 偶e przez ca艂y dzie艅 - minidetoks. Na sniadanie zjad艂am sa艂atk臋 owocow膮 (艣liwki, gruszki, brzoskwinie) z jogurtem, w mi臋dzyczasie zjem such膮 bu艂k臋, a potem mog臋 dalej owoce, bo mamy ich w domu pe艂no. Mo偶e zjem te偶 zup臋 na obiad, a jutro - jem normalnie, ale mniej, czyli M呕. I mam nadziej臋, 偶e ten topic nie upadnie (bo dzieje si臋 tak z wieloma topicami o odchudzaniu). Zaraz si臋 te偶 zaczerni臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maaaagda
Staram sie dobrze odzywiac ale boje sie ze 1000 kalori nie wystarczy ; P Dzisiejszy jadlospis wygladal tak : Sniadanie ; Omlet z 2 jajek i lyzka smietany dalam do tego troche twarogu :D 7.30 drugie sniadanie ; Jablko 11.30 obiad o 17 : Kotlet schabowy i fasolka szparagowa o 18.30 brzoskwinia : ) I o 14 kawalek ciasta z owocami . Jakies 900 kalori :P Tak przy okazji mam 15 lat . 170 cm i 62 kg :D Od 2 tygodni schudlam juz 2 kg ; P Ale czesto sobie cos podjem ; p Raz dziennie jakies slodkie cos ale bez czekolady ! Jedna mala rzecz ! Nie wolno jesc nawet drozdzowki bo ma za duzo kalori : D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maaaagda
a co u was ?:D

Udost臋pnij ten post

Hej, ja rano zjad艂am sa艂atk臋 owocow膮, potem jedn膮 such膮 grahamk臋. Na obiad zjad艂am troch臋 zupy buraczkowej z makaronem i na drugie danie kasz臋 z sosem i mi臋sem (bardzo ma艂a ilo艣膰 jak na mnie;) ). Potem zjad艂am dwa kawa艂ki tortu (jeden taki 艣redni, a drugi bardzo ma艂y) i troch臋 kurczaka z ro偶na oraz bu艂k臋 (niestety, bia艂膮). Do tego dwie szklaneczki piwka i troch臋 si臋 nazbiera艂o... W por贸waniu z tym, co normalnie mog艂abym zje艣膰 (na dodatek mam sk艂onno艣ci do kompuls贸w, wi臋c w og贸le koszmar), to nie jest to tak wiele. Teraz id臋 na spacer. W og贸le, dziewczyny, z nas wszystkich to chyba jestem najt艂ustsza... A偶 mi g艂upio:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karmeel
heej;) ja stosuje "odchudzanie na zawolanie" tak jak to zapowiedzalam;D sniadanie jajecznica 2 sniadanie gruszak obiad 3 krommki chleba razowego z drzemem kolacja jablko i jogurt ;) trzymam za was kciuki!;**

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maaaagda
W sobote idziemy sie wazyc ? :D I ten laski nie wazcie sie codziennie bo bedziecie uwazaly ze gowno schudlyscie ;d A po tygodniu na wadze bedzie widac ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maaaagda
bardzo t艂usta klucha xd zmien ten nick bo nei chce tak do Ciebie mowic ! .. Bierz pod uwage , ze co 4 osoba jest ciezsza od Ciebie ;d A zreszta schudniesz i pokazesz im wszystkim ! .

Udost臋pnij ten post

Maaaagda, moim zdaniem bardzo fajnie si臋 od偶ywiasz na tej diecie. Nie g艂odzisz si臋, jesz zdrowe rzeczy i bazujesz na owocach i warzywach. Nie martw si臋, 1000 kcal na pewno wystarczy, a jak do tego si臋 poruszasz, to nabierzesz energii, b臋dziesz z siebie zadowolona i schudniesz. Dwa kilogramy w dwa tygodnie to jest idealny wynik, tyle w艂a艣nie powinno si臋 chudn膮膰 b臋d膮c na zdrowej i odnosz膮cej trwa艂e skutki diecie. Co do s艂odko艣ci, to uwa偶am 偶e lepiej zje艣膰 codziennie jaki艣 s艂odki drobiazg, ni偶 nie je艣膰 nic przez dwa tygodnie, a potem rzuci膰 si臋 na s艂odycze i wtryni膰 ca艂膮 czekolad臋, wi臋c s膮dz臋 偶e bardzo dobrze robisz. Pozdrawiam Was wszystkie dziewczyny i trzymam kciuki :) Pami臋tajcie, 偶e wszystko trzeba robi膰 z g艂ow膮, a na pewno uda si臋 Wam schudn膮膰 i - co najwa偶niejsze - utrzyma膰 idealn膮 sylwetk臋. Zmykam, papa :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maaaagda
Dzieki :* Nie zd膮rzy艂am zjesc sniadania zjadlam 2 male brzoskwinki ;d W szkole zjem jakis owoc : D o 15 bede robic racuszki bez tluszczu :D a o 18 kolacja planuje kefir z rzodkiewkami , pomidorem , ogorkiem i lyzeczka slonecznika ;D NIC mi nie mowicie ! Co u was ? : >

Udost臋pnij ten post

Hejka te偶 do艂膮cze do was bo 10kg mniej mi na dobre wyjdzie :) kiedy艣 si臋 odchudza艂am i p贸藕niej tak wysz艂o 偶e przesta艂am ale od 2tyg wcinam pigulki na odchudzanie jem cz臋sto ale w malych ilo艣ciach, wode te偶 pij臋 malymi 艂ykami no i ruchu to te偶 mam troch臋 bo do przystanku mam niez艂y kawa艂ek bo mi most naprawiaj膮 wi臋c si艂膮 rzeczy musz臋 i艣c na przystanek no i codziennie z psink膮 chodz臋 ale chyba zaczn臋 biega膰 pami臋tam 偶e niez艂y efekt mi to dawa艂o a ja chc臋 si臋 pozby膰 tak naprawd臋 n贸g bo mam typow膮 sylwetk臋 tzw gruszk臋 tyle 偶e ta dolna cz臋艣c jest za bardzo gruszkowata ;) w pracy praktycznie same jab艂ka wcinam a wdomu to co b臋dzie na obiad tyle 偶e po艂ow臋 :) trzeba je艣膰 tak aby si臋 nie nasyci膰 i nie by膰 p贸藕niej opas艂ym :) damy rade ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maaaagda
Wrocilam ze szkoly . zjadlam dzisiaj 4 mega male brzoskwinki ; d okola 100 kalori ; ) Na obiadek robie sobie racuszki nie smazone na oleju i malo tluczace ; d

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczyny :) Ja zawieszam dietkowanie na dwa dni: dzisiaj i jutro, bo jestem w podr贸偶y (znaczy si臋 dzisiaj si臋 pakuj臋, za艂atwiam sprawy niepoza艂atwiane i takie rzeczy, a jutro pora na podr贸偶 w艂a艣ciw膮), wi臋c r贸偶nie jest z posi艂kami (ale si臋 nie ob偶eram, co w moim przypadku jest najwa偶niejsze). Haha a nick zmieni臋, jak ju偶 schudn臋. Na razie mo偶esz do mnie m贸wi膰 per 'kluseczko' ;-) pozdrawiam:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maaaagda
A gdzie jedziesz " kluseczko " hahaha xd nie moge tak ;d Jakas obowiazkowa podroz czy jedziesz tak by pojechac . ? Dziewczynki odzywajcie sie !

Udost臋pnij ten post