Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wetooo

Razem czy nie?

Polecane posty

Gość wetooo

Byliśmy ze sobą 1,5 roku, zerwałam (w złości, pod wpływem impulsu), coś sie nie układało... Po krótkim czasie nawiązaliśmy kontakt on ciągle chciał być ze mną, ja w sumie chyba tez ale chciałam żeby było lepiej! Zmieniał się, był lepszy, brał pod uwage wczesniejsze wskazuwki... spotykaliśmy się co raz, rozmawialiśmy (ale nigdy o nas). Doszło do tego, że widzimy się codziennie, razem jemy obiad, wychodzimy, kino, knajpy, wspólne zakupy, wesela, , wakacje... Nie rozmawiamy o nas, wlasciwie nie wiem czy jestesmy razem bo nie powiedzieliśmy sobi etego, nie rozmawiamy o uczuciach,. On mie przytula, całuje, dba o mnie, jest fajnie ale... ja ni potrafie się otworzyc na fizyczność z nim... Chcialabym miec jasność, chcialałbym normalnego związku, a nie tak jak teraz - że w sumie nie wiadomo, znajomi nawet nie wiedza że znowu jestesmy razem ani rodzina... tak jakby w ukryciu :O Boli mnie to a jednocześnie on nie bardzo chce podjąć temat.

Gość wetooo
jak to widzicie?? nikt nie pomoże? :(

Gość wetooo
teraz napisał mi czy nie chce zbliżeń między nami, czy mi na tym nie zalezy bo tak sie zachowuje... a ja nie potrafie tak! nie wiem na czym stoję :(

Mam tak samo. Niby jesteśmy razem a niby nie. Cholera wie czemu faceci nie potrafią rozmawiać o uczuciach. Poprostu masakra

Gość wetooo
kiedys potrafił i to jeszcze jak! pierwszy raz słysząłam żeby facet tak mówił, po zerwaniu zamknąl się w sobie ale próbował mnie odzyskac, juz nie był taki wylewny i nie mówił o nas... więc już sama nie wiem. Na jakies pytania, podchody z mojej strony wymiguje sie, zmienia temat...

Gość Taakaaaaa
Po prostu go zapytaj wprost. Nie mecz sie, bedziesz wiedziala na czym stoisz. Zapytaj go czy jestescie razem, albo kim jestes dla niego teraz... Zacznie umawiac sie z innymi a potem Ci powie: No co? Przeciez nikt nie mowil ze jestesmy razem..I wtedy co? Zapytaj wprost i powiedz, ze jesli to nie jest zwiazek to nie chcesz tego dalej ciagnąc i juz. Jesli kocha to wybierze Ciebie, czyli zwiazek z Toba, jesli nie to goodbye baby....Proste.

Gość wetooo
wiem....ale najprostsze rozwiązania zawsze sa jednak najtrudniejsze :O tylko dlaczego on tak dziwnie się zachowuje? :O wiem, że chciałby być razem ale dlaczego unika takich rozów? wczesniej było zupełni einacze, móił o nas, o uczuciach, rozmawiał ze mną dużoo

Gość gagfa
właśnie mam podobnie.Też nie iwem czy ze sobą jesteśmy...i jak w ogóle zacząć taki temat??chciałabym wiedzieć co o tym myśli ale nie umiem się zapytać wprost, żeby w razie czego nie popsuć tego co jest...a bardzo tęsknię za nim codziennie i cięzko mi będzie jak sie nie uda:/

Gość upuppupuii

Gość osobno i razem