Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 101975

Wet za wet?????????

Polecane posty

Gość 101975
PO 9 latach małżeństwa mąż mnie zdradził-ponoć tylko emocjonalnie ale boli tak samo albo jeszcze gorzej.Nie umiem sobie z tym poradzić nie daję rady sie podnieść.Niestety z różnych powodów ne mogę się z nim rozwieżć9( obecnie pracuje za granicą )Podobno pozakańczał wszystko ale ja mu nie wierzę a niestety nie mogę mu tego udowodnić. Wiele słyszalam że dobrym lekarstwem jest tzw. WET ZA WET ,skoro muszę z nim być i jakoś z nim funkcjonować czy zrobienie czegoś podobnego da mi satysfakcję............... A tak pozatym gdzie szukać tego ???Ponoć jestem atrakcyjna 34-latka,ale po kawiarniach nie chodzę ,tylko praca i dom, Przecież nie bede zaczepiała facetów na ulicy i pytała czy mają ochotę na romans..... I tak bardzo żle i tak bardzo niedobrze............

Gość choholudek
co Ci to da, że odwdzięczysz mu się tym samym...uwierz mi, że nic...Nie zapewni Ci to spokoju sumienia, a możesz sobie przez romans jeszcze bardziej tylko życie skomplikować. Pokaż, że jesteś inna i masz charakter a sam będzie żałował i jeszcze błagał o wybaczenie!

Gość 101975
choholudek-dozo w tym racji ,już błaga bym nas nie skreślala.Ale ja nie umiem zapomnieć wybaczyć i zaufać i niewiem czy kiedyś tak sie wogole stanie-za bardzo ten ból siedzi w mojej głowie . a tak może byłoby mi trochę lżej................

Gość choholudek
ale z czym by Ci było lżej ? czy to, że go też zdradzisz coś zmieni ? nic...a jeszcze Ty sobie możesz życie przesrać...np. możesz się wplątać w romans, z którego później nie będziesz mogła się uwolnić i co wtedy !? będzie tylko jeszcze gorzej...bo z jednej strony maż... a z drugiej problem z kochankiem... Bądź silna, zachowaj swoją godność i charakter! Nie zżekaj się swojej tożsamości tylko po to aby wziąć odwet. Jesteś wartościową osobą i nie zmieniaj tego na siłę !

Gość 101975
Nie czuje sie wartościowa,M zabił we kobiecość,czuje sie strasznie smutna ,samotna .............. Wiem że powinnam pracować nad sobą ale brak mi sił,funkcjonuję jak automat.........

Gość 101975
Korzystam z wielu metod dojścia do równowagi z chodzeniem do psychologa i wszystko o kant d''''y.......

Gość 101975
Dzięki...........