Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespodziewaneczkaa

A ja mama inaczej niz wszyscy

Polecane posty

Gość niespodziewaneczkaa

Wszyscy zawsze pisza ze mlodzi powinni mieszkac oddzielnie bez rodzicow.Co najciekawsze to moj mąż mnie przekonal zebysmy zamieszkali u moich rodzicow( mamy duzy dom pietro jest nasze).Mielismy pieniadze i chcialam je wydac na wklad do naszego mieszkania, ale mąż wychowany w bloku powiedział ze nigdy wiecej do bloku nie wroci. Bardzo dobrze nam sie mieszka i mam nadzieje ze tak bedzie zawsze.Nie piszcie wiec ze mieszkanie z rodzicami to same konflikty. Kazdy wie jakich ma rodzicow i czy da sie z nimi na co dzien życ. Moi nie wtracaja sie i jest ok.

Gość rodziny wielopokoleniowe
funkcjonuja od tysiacleci. Jak sie wszyscy dogaduja, to tylko wygodnie i miło.

Gość anioleczek39
do czasu..

Gość niespodziewaneczkaa
Dlaczego do czasu??? Do jakiego czasu??? Dlaczego nagle ma sie cos zmienic???

Gość to sobie miej
kogo to obchodzi!!!!

"rodziny wielopokoleniowe funkcjonuja od tysiacleci. Jak sie wszyscy dogaduja, to tylko wygodnie i mi" i jak mają warunki bo rodzina wielopokoleniowa w 2 piętrowym domu wolno stojącym 150 m2 to nei to samo co rodzina wielopokoleniowa w m2 w bloku :P

Gość niespodziewaneczkaa
My mieszkamy w duzym domu.Znam tez kilka innych par, które mieszkaja w jednym domu z rodzicami i daja rade ;-). Jak poczytalam na kafeterii o tesciach, to sie przestraszylam, a teraz mysle ze tylko osoby egoistyczne nie moga sie dogadac z rodzicami ( odrobina dobrej woli i chec kompromisu wystarczy).Chyba ze od poczatku widac ze mieszkanie razem nie wchodzi w gre.

Gość otwarty na uroki zyciaa
Teraz to juz pojechalas.Ludzie,ktorzy mieszkaja sami sa egoistami.widac ze mloda jestes i naiwana.

Gość cgerfrd
albo maja egoistycznych rodzicow - o tym nie pomyslalas ? zreszta sama pisalas, ze ty chcialas sie wyprowadzic ale twoj maz nie chcial mieszkac ZNOWU w bloku. to sobie wypbraz o ile potrafisz, ze sa ludzie ktorzy chca zyc sami, tworzyc rodzine z druga polowa i swoimi dziecmi nie z tesciami czy rodzicami pod jednym dachem i kilkanascie lat zycia razem wystarczy im by teraz chciec zyc po swojemu. ciezko takie cos zrozumiec ?

Gość pytek_srytek
ja bym ze swoja przyszła teściową nigdy nie chciała mieszkać nawet w 400 m2, ona się już wtrąca na odległość, strasznie rozporządzający charakter