Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sheeeeeeeeeeeeeeeeeee

psiapsółki mojego faceta

Polecane posty

mój facet ma 2 psiapsiółki ktore uwielbia, spotyka sie z nimi, chodza razem na imprezki, gadaja do nocy nie podoba mi sie to, jestem zazdrosna bo choc on mowi ze to tylko psiapsiolka i ze jak jest w zwiazku to nie zdradza to jakos jestem niespokojna, jak uwazacie mam racje?

Gość bdjhvg
jakie słownictwo PSIAPISÓŁKA :o

Gość Tak sie teraz podobno
mowi, ale mi sie tez to nie podoba. Wole okreslenie przyjaciolka.

jejeku ale wy przewrazliwieni chodzilo o przyjaciółki

mi bardzo by się nie podobało. Nie chce cię straszyć ale moja koleżanka też maiła kolegów - potem z nimi spała. Z kobietami jest różnie. Ale jeśli cię kocha to nic złego sie nie stanie. To minie a między wami si e zacieśni :).

Gość nuts
Ja bym nie chciala miec faceta, ktory odczuwa potrzebe czestych kontaktow z innymi kobietami, na bank sie im zwierza, a one mu doradzaja i maja na pewno duzy wplyw na jego myslenie...

Gość eee tam przesadzacie
ja byłam zazdrosna o jego psiapsiółkę... tymczasem on poleciał na moją przyjaciółkę... którą poznał dzięki mnie... tymczasem zarówno jego ukochana przyjaciółka i ja zostałyśmy na lodzie... on w sumie też, bo ta, za którą poleciał wolała... swojego przyjaciela... pojechane to

strach miec takiego faceta. bylam z podobnym. mial kilka przyjaciolek z ktorymi wrecz spedzal wiecej czasu niz ze mna. codzienne rozmowy na gg , smsy , spotykanie sie , wspolne wyjazdy. a najgorsze bylo to , ze on sie im zwierzal ze wszystkiego.mialy na niego cholernie duzy wplyw . robily duzo by nas ze soba sklocic a ja nawet nie moglam zlego slowa na nie powiedziec bo zaraz wielka awantura :/ wiem jedno - nigdy wiecej nie bede z takim facetem. istny koszmar. a podobno to mialy byc tylko przyjaciolki .... ehh

strach sie bac.... ale jesli twierdzi ze kocha i ze nie przespi sie z inna jak jest w zwiazku no to w sumie dlaczego nie ma mu wierzyc?

ale wiecie co u mnie w sumie jest podobnie z tym ze ja mam przyjaciela ale to faktycznie tylko przyjaciel i moj facet jak slyszy ze z nim rozmawiam to sie wscieka pewnie myslli ze mnie cos z nim laczy a to tyllko przyjazn

Gość eee tam przesadzacie
nie, on pedałem nie jest;p i kurczę... ma straszne powodzenie u kobiet