Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi 35

czy faceci tez boja sie rozwodu???

Polecane posty

Gość smutno mi 35
piszac o alimenty do dsadu wspomnialam ze maz nic mi nie pomogl w ciazy, nic nie pomogl po urodzeniu, ze nawet nie odwiedzil w szpitalu, nawet nie zadzwonil, ze nie dal ani zlotowki na wyprawke dla dziecka....skoro sie do tego nie odniosl w sadzie o alimenty to chyba tak jakby sie przyznal? tak?...czy tp moge ewentualnie wykorzystac na sprawie, gdyby zaczal mowic ze ja klamie, ze mi pomagal itd??

Gość smutno mi 35
za tydzien mam druga rozprawe

Gość takie tam duperele
Przerobiłam takiego męża i taką teściową....gdy byłam w ciąży wyzwała mnie od dzifek, a kiedy zwróciłam jej uwagę usłyszałam, że nie trzeba było doopy dawać to bym z brzuchem nie chodziła...ma na sumieniu moje dziecko... Oni chcą Cię zastraszyć, zmieszać z błotem bo się boją!!! Wykorzystaj to i nie idź na ŻADNE ustępstwa. Za kilka lat będziesz, tak jak ja, opowiadać o zachowaniu tych chamów ze śmiechem. Prawda bowiem zawsze wypłynie na wierzch.

"smutno mi 35 oczywiscie bede walczyc, napisalam wszytsko jak mnie traktowal w ciazy, jak po urodzenie, o namawianiu do aborcji..ale on sie wyprze wszystkiego " Jak się nie dałaś namówić do aborcji to znaczy ze zasłużyłaś na karę:P.

Gość smutno mi 35
spadaj amant, jestes pokroju mojego meza czyli dupek do potegi i napewno mamisynek!

Gość smutno mi 35
dziekuje wszystkim za dobre rady i za wsparcie duchowe