Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dla_ Niej_ wszystko...

Dziewczyny ....... pomóźcie mi Ją poderwać ......................

Polecane posty

Jest pewna dziewczyna , na której widok dosłownie nogi mi się uginają :( Jest cudowna , wyjątkowa. Śliczna ale taka naturalna :) Bystra ale i szalenie sympatyczna :) Mam wrażenie że moje starania nie poszły na marne i chyba zaczyna mnie coraz bardziej lubić :) Pewnie wie , że mi się podoba ale sama nie jest pewna. Wie bo zawsze mam tak, że gdy z Nią rozmawiam to mam rumieńce i na dodatek źrenice mi się poszerzają :D Koledzy i koleżanki zaczynają dokuczać mi , że jestem teraz takim skomlającym pieskiem litościwie proszącym o swoje :) O miłość :) Postanowiłem że pójdę na całość i napiszę Jej list miłosny :D A co tam :D Najwyżej później spalę się ze wstydu :( Ale chyba raczej nie bo przecież nic złego nie robię :P Pomożecie ? :(

Gość kto ma ten list napisac
ty, czy kafeterianki?:o

Ja , ale nie jestem mistrzem w tym :( Tu są na pewno jakieś inteligentne i miłe dziewczyny które coś pomogą :(

Gość Beatkaaaaaa
Ymmm ile masz lat? List to takiiii dość orginalny pomysł, a może lepiej byłoby ją zwyczajnie gdzieś zaprosić i porozmawiać :)

Gość zawsze czytajac
takie topiki mam nadzieje, ze ktorych jest o mnie, ze ktos za mna tak szaleje i prosi o rady:D:D :O niestety, jak do tej pory chodzi o inne... kurwa mać😡

Gość zawsze czytajac
w dodatku nigdy nie mialam penisa w ustach😭

Rozmawiać nie bo się speszę :( No chyba że gdzieś zaprosić np : do kina a później jak Ona już będzie szczęsliwa po obejrzeniu dobrego filmu to może wtedy wsunę Jej gdzieś list :D ehhhh... 20 mam lat

Gość Beatkaaaaaa
hymm no kurcze, szczerze Ci powiem że,sama nie wiem czy list to dobry pomysł, tak od razu prosto z baczki jej napiszesz ze Ci się podoba? Możliwe ze jej to się nie spodoba,sądzę że ona już wie jak jest, wieć nie musisz jej tego pisać na papierze, ale za to w inny sposób pokaz ze ci na niej zależy:)

prosto , a moze nawet jak poplączesz to będzie urocze, napisz od siebie , z serca :)

😭

Gość Beatkaaaaaa
martwanatura więc radzę się mocno przywiązać grubą liną. ____ .

Jest pewna dziewczyna , na której widok dosłownie nogi mi się uginają sory miałem napisac: Jest pewna dziewczyna , na której widok dosłownie staje mój mały

może być coś takiego ? O Emanuello najdroższa Nie jestem w stanie pokazać Ci jak wielkim uczuciem darze twą osobę. Choć to co piszę jest szczere i wypływa prosto z duszy, słowa zawarte na tej kartce papieru nie mogą w pełni oddać tego co czuje i przezywam. Postaram sie jednak przezwyciężyć owe ograniczenia w postaci kartki. Tą chwile pamietam jak dziś, gdy spotkałem cię w sklepie warzywnym. Wtedy oto już od pierwszego spojrzenia wiedziałem że jesteś tą jedyną. W taki delikatny i wspaniały sposób trzymałaś te dwa duze buraki. Były to najwspanialsze buraki jakie moje oczy miały przyjemnośc zobaczyć w mym jakze do tej chwili nudnym zyciu pozbawionym barw i sensu. Promyk słońca wpadający przez dziurę w dachu oświetlajacy twoje lico w pełni ukazał twe walory. Nieśmiem opisywać twej urody gdyż obawiam sie że nie sprostam temu zadaniu. Mimo iż owy promyk okazał również twe drobne jak Adam Małysz niedoskonałości, moje uczucia jeszcze bardziej rozgorzały do Ciebie o Emanuello, jak bułki w Czeczeni kochana. Oszołomiony twym pieknem nie zauważyłem nawet jak wychodzisz. Gdy jednak oprzytomniałem i wybiegłem za Tobą było już za późno. Ujrzałem tylko odjeżdzającego fiata 126p o rejestracji EBE 9209. Kolejny cały tydzien rozmyslałem, fantazjowałem i wygladałem na Ciebie z mojego małego okienka w nadzieji, ze będe mogł na ciebie spojrzeć jeszcze raz, ten jedyny. Załamany i zrezygnowany wyrwałem sie z domu zapomnieć. I oto wtedy, w remizie strażackiej OSP Woźniki dostałem tą szansę, zobaczyłem cie przy rurce. Pamietam do dziś, z głośników leciały ostre rytmy zespołu "Boys" i ich powerplay tygodnia "didabudibudai". Pamiętasz Emanuello? Tak, to nasza piosenka. I te twoje "kocie ruchy". Byłem w siódmym niebie. Nie drążąc w szczegółach pragne tylko ci oświadczyć , Tobie i całemu światu że jesteś kimś wyjątkowym w moim życiu. Jeszcze z nikim nie spędziłem tak fantastycznie trzydziestu minut w fiacie 126p. Mimo mojego niebagatelnego wzrostu odczuwałem komfort jakiego nie miałem okazji wczesniej doświadczyć Czekam z utęsknieniem na kolejne spotkanie. O Emanuello z fiata z rejestracją EBE 9209 :*

zaraz nie wytrzymie musze dobrac sie do jej cipki

a co myślicie o wibratorze? albo jakimś latexie

Gość poderwać można
dupę z krzesłą :P