Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajlajlajlabuuuuu

prezerwatywy-problem

Polecane posty

Gość lajlajlajlabuuuuu

Kochani od dawien dawna w zwiazku moim i mojego chlopaka to ja kupuje prezzerwatywy, zaczelo mnie to powoli denerowac z tego wzgledu,ze on ostatnimi czasy ma do mnie pretensje ze nie ma ich akurat wtedy jak on ich potrzebuje.... no i wyobrazcie sobie ze obrazil sie na mnie jak sie go zapytalam czemu sam ich nie kupi! w dodatku zaslanial sie tym ze nie ma czasu, bo ciagle pracuje, a tak naprawde to jest w miescie, w sklepach czesciej niz ja. troche mi smutno ze tak mnie traktuje, co innego jakby powiedzial kotek maasz tu pieniazki i idz i kup jak mozesz, a on tylko ma do mnie pretnsje i sie obraza i wprowadza mnie w poczucie winy i ostatnio mi zarzucil ze przeze mnie nasz zwiazek sie rozpadnie... a przeciez tak naprawde to on sie nic nie stara w tym naszym zwiazku... wiem ze nie ktorym moze sie to wydawac glupie, ale nie wiem co mam zrobic:( przeciez seks w zwiazku to naprawde wazny element, a wydaje mi sie ze to on wlasnie-czyli mezczyzna powinien dawac kobiecie oparcie i tym samym zapewniac bezpieczentswo....a on....szkoda gadac....:(

Gość lajlajlajlabuuuuu
prosilam o porade i chcialam sie wyzalic, a nie o to zeby ktos mnie obrazal