Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotki25

czy na wesele wypada się tak ubrać?

Polecane posty

Gość stokrotki25

witam, idę końcem września ( w poniedziałek) na wesele do bliskiej koleżanki. Najprawdopodobniej pójdę sama. Czy wypada się ubrać w elegancki ( nie czarny) garnitur, ładna, elegancka bluzka/koszula - pewnie z krótkim rękawem + buty na obcasie 6 cm z zakrytymi palcami i piętami, paskiem. nie chcę się ubierać w żadne sukienki proszę o rady.. dziękuję

Gość 34...
ja tak kiedys byłam bo wsele to miało byc jedynie przyjęcie, niewielki przyjęcie dl arodziny w restauracji, be zorkiestry itd Była zima, wskoczyłam w coś eleganckiego, izuteria, makijaz i .... okazało się że normalne wesele , nie za duże ale z kapelą i z tancami 😡 troche glupio sie czułam bo dziewczyny były w sukienkach,moze niezbyt eleganckich i typowo weselnych ale przynajmniej w spódnicach. Potem zdjełam zakiet, zostałam w łądnej połuskującej bluzce bez rekawów i było OK ale wiecej tak nie pójde :O

Gość stokrotki25
nie mam jeszcze kupionego, pójdę dopiero na zakupy :) myślałam jakiś szary?tylko się zastanawiam w jakim kierunku mam się rozglądać. będzie to wesele z zespołem jakieś 65 - 70 osób, od 12.00 w kościele później impreza , z tym, że ja idę sama... więc nie będę cały czas na parkiecie tańczyć. byłam jakiś czas temu na weselu w sukience długiej i byłam chyba jedyną osobą, która przyszła tak ubrana.... dlatego teraz chciałam coś neutralnego, żebym się nie rzucała w oczy