Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilona_smutna

on domaga sie pieszczot

Polecane posty

Gość Ilona_smutna

Bylam z facetem na pierwszej randce.Bylo bardzo milo,udane spotkanie. I od tamtej pory gadamy na gg.Ostatnio napisal mi,ze potrzebuje kobiecej czulosci i ze go nawet nie przytulilam :(. O co mu chodzi??

Gość Ilona_smutna
:(

Mysle ze daje ci do zrozumiema, ze jestes dla niego przyrzadem do pieszczenia, przyjemnosci itp. Brzmi okrutnie... Pograj sobie z gosciem lub od razu go odstaw.

Gość vete
Bylam z facetem na pierwszej randce Umiesz czytac?

Gość Ilona_smutna
Przyznam, że trochę się nim brzydze, nie jest w moim typie, ale zal mi go teraz tak zostawiac...nie wiem co robic, bo na gg go nie zabkokuje chyba.On jest w typie tych misiowatych facetow z brzuszkiem, nie podoba mi sie, co robic?

Gość Ilona_smutna
To bylo nasze pierwsze spotkanie,to prawda. On ciagle pisze,ze jest strasznym pieszczochem,i wysyla mi buzki przytulajace. Ja rozumiem,ze facet potrzebuje czulosci,ale od razu na pierwszej randce,to co bedzie na nastepnej i na kolejnych??

Gość vete
On ciagle pisze,ze jest strasznym pieszczochem,i wysyla mi buzki przytulajace. Sorry, ale jaki powazny facet pisze kobiecie takie rzeczy?

Gość Ilona_smutna
Nie pieszczochem, tylko pierdziochem, przepraszam, pomyliło mi się. Ciągle wypisuje mi, że ma straszne wzdęcia i gazy i nie może się z tym uporać. Mówił mi, że brał espumisan, ale dalej to samo...

Gość Ilona_smutna
Ale ja go nie chcę ranic, zal mi go, nigdy nie mial dziewczyny, glupio go tak odrzucac, pomysli ze nie mam serca

Gość Ilona_smutna
masz rację żelku, powiem mu: spierdalaj, nie jestes w moim typie!

Gość cscscscsc
zgadza się, że nie ma sensu go oszukiwać! może pozna taką, co się nie będzie go brzydziła. Jakby o tym wiedział od razu by sobie psozedł-że się go brzydzisz.

Gość salowa
powiedz mu tak: bardzo cenię to co między nami zaszło nigdy z nikim nie byłam tak blisko zakochałam się w tobie ale niestety nie możemy być razem tak to już w życiu jest że szczęście trwa tylko chwilę ale zawsze zawsze będę nosiła cię w sercu :classic_cool:

Gość Ilona_smutna
A jak sie zalamie? Boje sie, ze popadnie w depresje

Gość mnie tacy faceci do siebie
zniechęcaja i nie moge się wnich zakochać...Jak zanim pojawi sie chemia ktoś już wymaga odemnie takich gestów odbiera mi szanse na pokochanie go.Nie odczuwam jeszcze takiej potrzeby i nie zamierzam ise zmusząc dla mni etakie zachowania i gadki po jednym spotkaniu sa żałosne..niech sse kupi psa albo kota jak taki przytularski przytulam się do kogoś kto jest mi bliski.....

Gość -Bin Laden-
Prowo. Ilona smutna - jebnij się w łeb ! Założyłaś temat dosłownie o gównie jakie robisz w sprawie faceta, który lubi pieszczoty, Sama tego nie lubisz ?