Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llllllllllllllllllllllllllll

jak ja zazdroszczę...

Polecane posty

wszystkim których nikt nie szpieguje, nie niszczy, nie prześladuje i mogą sobie robić co chcą. ZAZDROSZCZĘ IM. Ja jestem prześladowana już wiele lat. Nie chciałam żeby tak sie skończyło. TO STRASZNE :( Zmarnowałam sobie życie przez szkolne plotkary, na które ani narzygać nie warto. Gdzie ja miałam rozum jak ja do tej szkoły poszłam. :( Chyba mi go odjęło :(

Gość ale dokładniej o co chodzi

Hej, przezywam to samo :) tzn byc moze w mniejszej mierze, umiem sobie z tym radzic,a ostatnie zdarzenia juz zwazyly na tym,ze chyba mam spokoj. Chetnie pogadam o tym.

Gość Chan krymski
Uważam że wyolbrzymiasz problem

Nauczyciele są bardzo mściwi wiecie. A najgorsze jest to, że ucząc w szkole musze się podporządkować LESNIKOWI. Nie umiem - dlatego odchodzę. Nie rozumiem jak w szkole na wsi muszę się leśnikowi podporządkować. Np. na zachodzie dzieci mają tzw. wakacje kartoflane jak idą pomagać kopać kartofle rodzicom na wsi czy w gospodarstwie. To rozumiem. Ale leśnik? Leśnik co - broń dać małemu dziecku i na dzika niech leci? Nie rozumiem polskiej szkoły do dziś. Dam już sobie spokój z całością :( Ps. GNOJE i ŚWINIE NIEDOROBIONE UMYSŁOWO :(

Bo mnie prześladuje jeden pracodawca ( i wszyscy za nim), gość z prawa jazdy, ojciec bratowej (tej suki) i nie wiem kto jeszcze. Zasrany promotor dawny. Ja mam już 5 chorób psychicznych przez to! :( Nie da rady. Muszę napisać do...Strasburga :( Co za udupy psychiczne :(

wiecie co - tak naprawdę nie wiem kto zawinił bo ja zawsze chciałam mieszkać w mieście. ZAWSZE. Odkąd już poszłam do liceum to w życiu na wsi. I co? I miałam rację bo to wszystko jest przez tę głupią, nienormalną, NIEDOROZWINIĘTĄ UMYSŁOWO WIOCHĘ. I teraz chcę wyjechać na przykład, ale się już boję - to jest niedorzeczne, ale ja w to wierzę bo tu jest jedna wielka niedorzeczność od 4 lat!!! - że ja będę na tym wyjeździe bez pracy przez starego bratowej. No to jest coś strasznego czemu ten człowiek jest takim skurwysynem bo to tak trzeba napisać. I nazwać. PRZERAŻA mnie to. Myślałam, że ja już świra dostaję, ale nie - no taka menda umysłowa. Co on sobie nie wyobraża? Wolę nie wiedzieć. Ludzie to mendy, że się w pale nie mieści. Coś tam se uroją i swoje i gnoić jak im coś nie pasuje. No TRAGOS. A ja im wszystkim zadam kiedyś IDIOTYCZNE pytanie - przepraszam, a czy pan mieszkał kiedykolwiek w...lesie? :(

Gość jakjazazdroszczę
Mówię wam moja obecna sytuacja to tragos. :( Żebym jeszcze język lepiej umiała. :( A moja rodzina? Rodzice? Wszyscy mnie sprzedali. Czy oni są normalni? Ale nikt nie stanął po mojej stronie kurde - życie ci rozwalą i nikt po twojej stronie nie stanie. Wiecie co - niech was Tusk błogosławi. I kaczorowski Nie - KACZYŃSKI!!! : (