Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirandittta

Mamy...pytanie do WAS!!

Polecane posty

Gość mirandittta

Jestem matka chrzestna jednego z blizniakow jest to dziewczynka! jutro ide z mezem do nich na urodziny! co mamy kupic? JEST TO ROCZEK! moze powiedzcie co dostalyscie od ludzi na rooczek dla dzieci albo co bysie chcialy dostac?! blagam pomozcie z prezentem bo nie mam pojecia?!! acha no i kupowac jednej i drugiej wypada prawda?...prosze wymyslcie!!

Gość skoro urodziny jutro to raczej
późno się wzięłaś za kupno prezentu :(

Gość córeczka czy synek
Ja kupiłam mojej chrześniaczce stoliczek edukacyjny. To taki blacik z zabawkami przy którym maluszek stoi i się bawi. Są tam dzwięki, przełączniki. Mała była zachwycona, a teraz po 5 latach mój roczny synek ciągle bawi się przy tym stoliczku.

Dla tej,której jesteś chrzestną prezent kupiłabym napewno droższy.Mój mały od chrzestnej dostał krzesełko uczydełko z fishera,a od chrzestnego motorek na akumulator,oba prezenty były trafione.Dla dziewczynki takie krzesełko byłoby fajne,wogóle zabawki z fishera fajne mają.

Gość miranditta
pozno sie wzielam bo caly czas pracuje i na nic czasu nie mam..makabra...jutro z reszta tez jestem w pracy i po niej szybko lece cos kupic i na urodziny...a takie krzeselka edukacyjne itp...znajde w smyku?

a jakie są ceny takich zabawek i gdzie je można dostać?? bo moja chrześnica będzie miała roczek w połowie września...i nie mam żadnego pomysłu na prezent

Gość mirandittta
Jestes w lepszej sytuacji o masz jeszcze polowe wrzesnia:) no wlasnie mamy kochane gdzie to mozna kupic?smyk bedzie?tak jak pytalam?

kasssia89 mnóstwo fajnych zabawek możesz znaleźć na allegro, na pewno ceny są bardziej korzystne niż na allegro. Ja mam synka, więc w sprawie prezentów dla dziewczynki nie bardzo pomogę :)

w smyku na pewno dostaniesz coś super tam maja same markowe prezenty ale i cena nie jest mała a dokładnie to ci nie powiem ale wiem ze tanio nie jest-jak to smyk

Gość mirandittta
mam nadzieje ze bedzie cos w tym smyku faktycznie bo tylko on jest jutro otwarty:/

jak nie zdazyc kupic daj kaske rodzicom oni napewno cos kupia... powiedz ze to dla malej, nieraz lepiej dac pieniazki niz kupic nie trafiony prezencik

Moje dziecko na roczek dostało garaż z samochodzikami ( taki z windą, różnymi przyciskami) marki SMIKI dostępny właśnie w smyku. Nie wiem jaki jest koszt takiej zabawki, ale przypuszczam że nie więcej niż 150 zł. Możesz kupić też Szczeniaczka Uczniaczka, stolik edukacyjny - jak proponują dziewczyny, jakiś jeździk :)