Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam sucha skóre

Nawilżanie bardzo suchej skóry

Polecane posty

Gość mam sucha skóre

Mam suchą skóre którą musze nawilżac co 2 dni minimum zeby była jako tako normalna. Czy znacie jakieś sposoby żeby pozbyć się problemu suchej skóry (ja borykam się z nim już od dziecka) ? Brał ktoś może tabletki na takie problemy?

Gość Lutka80
Hmm o tabletkach nie słyszałam, ale zainwestuj 30 zł w Keranorm. To jest dermokosmetyk, ktory jest bardzo skuteczny w przypadku mocno wysuszonej skóry. Można go kupić tylko w aptece. Już po tygodniu zobaczysz różnicę.

Gość DosienkaDDD
Ja osobiście używam krem tej samej koleżanki co wyżej (chodzi mi konkretnie o nanobase) nawilża, regeneruje skórkę. Czuje się gładka niczym niemowlak :P i co najlepsze-kosztował tylko 30 zł!!

Gość miona liona
ja w czasie kuracji Aknenorminem (lek na trądzik, wysusza skórę ale poza tym jest świetny) to stosowałam Iwostin krem nawilżający, ale czytałam też dobre opinie o AA help

Gość Jowitka321
Dla mnie świetnie sprawdza się krem intensywnie nawilżający eva natura z nagietkiem. Super nawilża.

Gość Moonlight89

jest jeszcze możliwość oprócz stosowania różnych kremów itd. możliwość zabiegów regenracyjnych skóry takich jak zabiegów z restylane skinboosters. Sama nie miałam jeszcze tego zabiegu, ale sporo o nim czytałam na innym forum. w ogóle był artykuł na ten temat.

Gość liveUp

Dobrze napisała Moonlight, poza tym ja bym jeszcze zrobiła jakies dodatkowe badania. Może jakas atopia czy coś ? Miałam zabieg regenracyjne z Restylane Skinboosters, ale u mnie to było ze względu na oparzenia fotochemiczne.