Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43latka xxxxx

rak jak szybko się chudnie?

Polecane posty

Gość 43latka xxxxx

boję się raka, w ciągu ostatniego mc po prostu zaczęła na mnie wisieć skóra, schudłam tylko 2 kg, a normalnie wisi mi skóra, tracę biust, mięśnie robią się flaki, policzki mi się zapadają, nic mnie nie boli, nic mi nie dolega, wybieram się dopiero na badania, ale już się boje spoglądać w lustro i czuję jak mi ciągną w dół policzki, dodam że jestem dziedzicznie zagrożona, moje pytanie do osób chorych i ich znajomych, jak szybko się chudnie przy nowotworach i czy to może być pierwszy objaw? i czy mój przypadek wydaje się podejrzany?

Gość obawiam się że jest
to mocno podejrzane. Mój tata w ciągu kilku misięcy też mocno schudł, objawów innych nie miał. My róznicy nie widzielismy ale jak go ktos dłużej nie widział to zobaczył różnice. Ale głowa do góry, może nie będzie tak źle.

Gość gruszkakula
To może, ale wcale nie musi być nowotwór, więc nie bój się na zapas. Może być też np. jakieś schorzenie układu pokarmowego (np. pasożyty) lub zaburzenia hormonalne. Najlepiej szybko zrób badania. Będzie dobrze.

Gość otóż tak
To mogą być także inne schorzenia min. cukrzyca! Zrób badania koniecznie... Palisz ??

Gość Liyahhhhhhhhhh
mój tata miał raka i nic nie schudł, tak samo przyjaciółka, nie kazdy nowotwór powoduje chudniecie ale chudniecie bez powodu jest niepokojące, wiec lec do lekarza i to szybko, pamietaj ze szybko wykryty rak jest uleczalny, siedzac w domu i nic nie robiąc moze odbierasz sobie szanse na zdrowie

Gość otóż tak
Autorko co u Ciebie ??