Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawelllll

Pierścionek

Polecane posty

Gość Pawelllll

Witam! Ostatnio moja dziewczyna powiedziała mi, że jeśli mężczyzna daje swojej kobiecie pierścionek zaręczynowy to jeśli ten pierścionek nie będzie z brylantem to jest to wstyd dla mężczyzny. Zgadzacie się z tym?

Gość włochata dziewica
Zgadzam się, wstyd dla mężczyzny że ma taką dziewczynę:O

Gość brzydula ze wsi
bzdura jełopie

ja tam bym nie chciala pierscionka nie z brylantem :P ale materilaistk anie jestem po prostu lubie rzeczy dobre i trwale

Gość ja uważam że taki pierścionek
dostaje się raz w życiu i powinnien taki być :) trzeba się trochę postarać, dla miłości robi się wiele!

brylant zdaje sie symbolizuje czystosc,trwalosc...cos tam jeszcze ale wizulanie jest wiele wiecej kamieni ktorych symbole maja glebsze znaczenie .....

Gość helenka__
a mnie to obojętne czy brylant czy kamień szlachetny czy co. byle tylko mi przypadł do gustu i był dany z miłości ;)

Gość Pawellllll
Ja rozumiem że każda kobieta by chciała i marzy o tym by dostać jak najpiękniejszy pierścionek a w dodatku ten zaręczynowy , ale jeśli kogoś nie stać na taki z brylantem to nie rozumiem jaki to jest wstyd, ale ja coraz mniej rzeczy rozumiem;p

Gość ...Emi...
gdybym kochala tego co chcialby sie ze mna zareczyc to wzielabym go z pierscionkiem nawet z gumy bez roznicy by bylo czy jest srebny czy zloty czy posrebrzany

Gość ...Emi...
wspolczuje ci tej kobiety

Gość helenka__
tak poważnie to nie wiem czy chciałabym nosić pierścionek z brylantem za tysiąc złotych. codziennie obawiałabym się, że go zniszczę czy co ;) jeżeli Twojej dziewczynie tylko kasa i brylanty w głowie to szczerze współczuję, bo jeszcze teraz to może tak tego nie pokazuje, ale po ślubie może okazać się ohydnie powierzchowną i płytką materialistką. ale to tylko moje zdanie ;)

Gość Pawelllll
ale wiecie mi jako studentowi trudno będzie uzbierać pieniądze na pierścionek z brylantem;p

Gość helenka__
czyli jednak chcesz kupić jej ten bylant? niby student, a głupi :O kup taki, na jaki Cię stać i jej daj, a okaże się, jak bardzo Cię kocha...

Gość anq25
daruj soebie ta laske...student jestes jeszcze poznasz inne..

Gość panienka N-ka
powiedzialabym,za zalezy od sytuacji finansowej mezczyzny -jesli go nie stac to zwykly srebrny lub zloty (tylko warto znac gust wybranki :) ,ja np lubie takie stylizowane na stare :) http://www.blyskotki.com/patra---pierscionek-ze-szmaragdem-cat-11-id-340.aspx?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2009-09&utm_content=340 ) ale jesli ma kase to wtedy faktycznie wstyd dac kiepski pierscionek, nie odrzucilabym faceta ,ktory by mi nie kupil czegos z kamieniem szlachetnym ale tak z drugiej strony jak sie nie ma 4 stow na pierscionek to za co slub wezmieecie ? :D -bo jak ja slysze ile kosztuja sale,jedzenie itd to chyba nigdy nie bedzie mnie stac na wesele :(

no niestety niektóre kobiety maja "fioła" na punkcie świecidełek, jak przysłowiowe sroki :P czy pierścionek jest najważniejszy, chyba jak bedzie z brylantem nie da nam gwarancji na to że miłość do końca sratatata

Nasluchala sie glupich ludzi i idzie za presja otoczenia, powiedz oswiadczyny... to chyba nie robi sie tego dla pokazu, chce miec co wstawic w n-k, razem z metka potwierdzajaca wiarygodnosc pierscionka? zeby kolezanki zazdroscily... pusta ta twoja dziewczyna jesli chodzi pod tym wzgledem...

Gość panienka N-ka
Energiczna Trzydziestolatka -ja je wlasnie pierwszy raz teraz zobaczylam bo chcialam zobaczyc jak stoja ceny :P, wiem ,ze syntetyczne..jesli sie nie ma kasy to mysle ,ze sa ok, prawdziwe gdzies od 500zl Brzydula30 -kolekcjonowac pierscionki bedziesz? :D