Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Czy samotne matki sa podniecające?

Polecane posty

Gość

Witajcie. Jestem samotną matka. Studentka. Lat 20, synek pół roku. Nie uprawiałam seksu od 1,5roku. Zgrabna, wysoka, włosy do ramion. Czy są mężczyżni, których taka kobieta interesuje?

Gość mloda jestes jeszcze sobie
poukladasz zycie ale z takimi anonsami daj sobie lepiej spokoj, chyba, ze zycie cie niczego jeszcze nie nauczylo

Gość najciekawsze
Synek ma pół roku, a nie uprawiałaś seksu od półtora, wiatropylna?

Gość
Tak synek ma półtora. Plus nosi się ciążę przez 9 miesięcy. Dziecko nie urośnie w dzień!!!

Gość
Źle napisałam. Syn ma pół roku. Dokładnie 6,5 miesiąca.

skoro twój syn ma 6 miesięcy a seksu nie uprawiałaś od 1,5 roku to jak ty w ciąże zaszłaś??? Palec? Ogórek? nie czaję tego.... ;/

Gość ludzie liczyc nie umiecie
Ona pozatym pyta o co innego !!!!!!!

rok = 12 miesięcy, pół roku = 6 miesięcy, półtora = 18 miesięcy, ciąża 9 miesięcy + 6 wiek synka = 15 miesiecy. no to gdzieś droga koleżanko 'zjadłaś' 3 miesiące :D zresztą nieważne, do tego czy kogoś znajdziesz będzie najbardziej liczyc sie Twój charakter, to czy jesteś dobra, czuła, ciepła, wierna... jeśli tak to wcześniej czy później znajdziesz kogoś naprawde wartościowego i to że masz synka nie będzie stanowiło problemu. ps. aże tak sie z ciekawości spytam: gdzie jest jego ociec? co z nim?

Gość owsiana owsianka
czepiacie sie szczegolow

Gość JarekK__
Skończ studia. Może do tego czasu zmądrzejesz. Widać życie cię niczego nie nauczyło.

Zazwyczaj samotne matki nie są podniecające. Jeśli są naprawdę samotnie wychowujące dziecko, to są przemęczone, zgorzkniałe, a nie seksowne. Często nie dbają o swój wygląd (i kondycję fizyczną), nie ubierają się kobieco i seksownie - są przede wszystkim matkami a nie kochankami. No i zbyt dużo uwagi poświęcają swojemu dziecku, co zazwyczaj odstrasza i zniechęca faceta. :( Ale jak już synek jest większy i chodzi o przedszkola, to jest szansa na więcej czasu dla siebie dla takiej mamusi. Ale przede wszystkim musi zmienić myślenie, że to nie (jej) dziecko jest dla niej najważniejsze na świecie, ale rodzina, czyli również ten facet.

Gość czy są
Czy samotne matki są podniecające? I tak, i nie. To zależy od każdej samotnej matki. Jedne są, inne nie. To tak jakbyś pytała czy bibliotekarki są podniecające. Widziałem kilka niezwykle seksownych. Ale i widziałem zupełnie nieapetyczne, więc jak odp. na takie pytanie?

Gość
Chodziło mi o około półtora roku. Nie szukam nikogo tylko chciałam się dowiedzieć. Tak dla własnej ciekawości. Więc nie piszcie "życie Cię nic nie nauczyło". A co do ojca, to jest. Tylko jest tak skąpy, że nie mam zamiaru za niego wychodzić za mąż. I na dodatek w ogóle nie interesuje się dzieckiem. I dobrze. Dziękuję za odpowiedzi.

Gość podszywacz wrzesniowy
samotne matki ? extra :)

Samotne mamy są ekstra :) Wiedzą czego chcą w tym sensie że nie trzeba tracić z nimi czasu żeby do czegoś doszło. Szczególnie że często nie maja zwyczajnie czasu żeby go tracić na randkowanie :P Te które spotkałem nie chciały się wiązać tylko chłopa im po prostu brakowało więc żadnych głupich problemów z randkowaniem, ściemnianiem że nie chodzi tylko o bzykanie. Samemamy rulez :)

Gość daro18
Odpowiedź jest prosta: tak są podniecające, ale faceci się ich boją, lub nie chcą się wiązać.