Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kobieta z problemikiem

Najlepsze tabletki na zaparcie b艂agam pomocy

Polecane posty

Nie mog臋 si臋 za艂atwi膰, a偶 mnie boli jelito i troch臋 mi opuch艂o. Co jest najlepsze na zaparcie? Napiszcie prosz臋 nazw臋 to polec臋 do apteki p贸ki otwarte i kupi臋. B艂agam pomocy bo a偶 dosta艂am stanu podgor膮czkowego :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 rozumiem cie doskonale
po porodzie mialam 3tyg zatwardzenie. czopki glicerynowe, lewatywa, a mi pomogl najsilniejszy lek - BISACODYL.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kimii
mi zawsze pomaga xenna extra + szklanka ma艣lanki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jich
maslanka+sliwki suszone+kasza gryczana

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja kupilam sobie
ten reklamowany aqua slim. Prawie mnie to zabilo :o przez 5 dni latalam jak szalona do kibla ze sraczka po wszystkim co zjadlam!

Udost臋pnij ten post

Ok dzi臋ki a ten Bisacodyl bez recepty jest? bo przecie偶 dzi艣 recepty nie za艂atwi臋 je艣li jest na recept臋, to kupi臋 Xenn臋 extra. Pierwszy raz od roku mam zaparcie :(

Udost臋pnij ten post

Aha a co to jest Aqua Slim ?????? pierwsze s艂ysz臋, nie widzia艂am tej reklamy, to jakie艣 tabletki? bez recepty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cien cienia
Mi lekarz zaleci艂 pic co najmniej 1,5 litra p艂yn贸w dziennie i co trzeci dzien buraczki do obiadu - pomaga jak ta lala:) A teraz naprawde nie wiem co Ci polecic, mi kiedys pomagala Xenna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 babcia terenia
bez recepty w aptece - zio艂a senesu zaparzy膰 ze 2 torebki w szklance teraz i wieczorem powt贸rka

Udost臋pnij ten post

Ale ja pij臋 wi臋cej ni偶 1,5 litra p艂yn贸w dziennie, jem produkty z b艂onnikiem, po prostu co艣 mnie teraz przystopowa艂o. Napiszcie plis czy ten Bisacodyl bez recepty, a jak nie kupi臋 Xenn臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
je艣li mam d艂u偶sze problemy to bior臋 nie tabletki doustne, ale czopki eva qu. Dzia艂aj膮 艂agodnie a to chyba w tym wszystkim te偶 jest wa偶ne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czopki na zaparcia

Te czopki bardzo mi pomagaj膮, Dzia艂aj膮 do 15 minut po podaniu i 艂atwo planuje si臋 moment wypr贸偶nienia.聽 Mo偶na je u偶ywa膰 cz臋sto i nawet przez kobiety w ci膮偶y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aneta

Musze wypr贸bowa膰 te czopki, bo w艂a艣nie czego艣 skutecznego i bezpiecznego potrzebuj臋 na zaparcie w 8 miesi膮cu ci膮偶y.

Udost臋pnij ten post