a1sa 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 Witajcie . Nie pisałam , bo wyjeżdżałam do rodziców , a teraz jestem uziemnona , bo skreciłam noge . Muszę leżec z nogą w górze , boli jak nie wiem co , Spadłam u rodziców wychodząc z domu z ostatniego schodka , którego nie było przez 45 lat, a teraz został dobudowany . Tak to jest jak sie chodzi na pamięc . Ja jem naturalne jogurty , kefiry ,świezo wyciskane soki , odrobinę owoców i warzyw . Bbeta podziwiam cie ,ze tak rozsądnie podeszłas do swojej głodówki . Fajnie ze ci sie tak udało , tylko teraz nie zaprzepasć wszystkiego co osiagnęłaś . Trzymam kciuki . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej juz nie piszecie Napisano Listopad 8, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gamma* Napisano Listopad 8, 2009 No wlasnie ! Nie piszecie a ja wlasnie dzis was "odkrylam " i nawet chcialam sie zalapac :( Babecia ja mam jeszcze gorzej 155/89. Cyz cos dla siebie znalazlas ? Ja mam "cos" co dziala, jest zdrowe , bezpieczne i skuteczne ,ale zawsze brakuje mi kopa, aby sie w koncu za siebie zabrac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babecia 0 Napisano Listopad 19, 2009 Witam. Hej, tak się ciesze że odkopałam topik. Dziewczyny, jestescie? gamma* - witaj :) Tak sobie myslę że przydało by się na siłownię, bieżnia albo "cuś" innego dla niezbyt zaawansowanych. I trochę się wstydzę iść sama. Odezwijcie się, smutno mi bez wsparcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upsssssssssssss Napisano Listopad 20, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aalfa 0 Napisano Listopad 29, 2009 Witam dawne i nowe Koleżanki.może jeszcze tutaj zajrzycie? Ja od poniedziałku spróbuję jeszcze raz:o Nie podobam się sobie teraz. A mój tryb życia jest totalną porażką:o Muszę się na nowo zorganizować.Wszystko zmienić. Przemyślę to dzisiaj i ...start! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babecia 0 Napisano Grudzień 3, 2009 ja zajrzałam. Znów próbujesz? Tym razem z jakimi postanowieniami? I jak się za to zabierasz? Bo ja nie mam pomysłów dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach