Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsddbvgfgdnhdfhnf

czy facet powinien często dzwonić na początku znajomości?

Polecane posty

Gość fsddbvgfgdnhdfhnf

Witam Co uważacie za normę, czy jak zaczynacie się z kimś spotykać to on dzwoni codziennie, czy może co parę dni? Powinni zapewniać o swoim zainteresowaniu, czy może też stosują gierki? Kobiety - zdarza wam się zadzwonić jako pierwsza? Podobno żeby facet się tobą naprawdę zainteresował musi czuć że ma szansę.... Z drugiej strony- dystans jest konieczny..

moj dzwonil praktycznie codziennie i potrafilismy rozmawiac godzinami.wszystko alezy od osoby jedni dzwonia codziennie inni co kilka dni.a co do tego czy zdazylo mi sie zadzwonic to owszem.i nie widze w tym nic dziwnego.jest rownouprawnienie:P w zwiazku maja sie starac dwie osoby a nie tylko jedna:)

U mnie nie było dzwonienia, tylko smsy-nienawidzę rozmawiać przez telefon, a z obcą osobą to już w ogóle..nie potrafię po prostu. No i pisaliśmy sobie, tak 1,2 smsy dziennie, bez szału..czasem ja pierwsza pisałam, czasem on..

Gość tyysftrrdsrs
Ciekawe dlaczego mam zawsze z tym problem. Chyba oczekuję że powinien dzwonić codziennie, a jeszcze na takiego nie trafiłam. I z doświadczenia wiem że jak sama wyślę sms to jest ok, ale bez większych rezultatów. Wobec tego tego nie robię. Znałam kolesia który często dzwonił, ale jak wysłałam sms to raczej nie odpisywał. dziwne.

Gość reviq
dla tych co maja jeszcze rozterki to swiat dzieli sie naludzi ktorzy nie toleruja sms albo nielubie rozmow i kochaja sms ---- tu tez trzeba sie dobrac bo inaczej bedziecie mieli pole do wlasnych pretnsji i pozniejszych klotni.

Gość brokuł zielony
przypomniało mi sie ze na poczatku wisieliśmy na telefonie bo byla taka opcja że po 20 rozmawiało sie za darmo :P i do 22 nie dało sie do mnie dodzwonić hehe :D ale są poważniejsze problemy w związku niż "nie - dzwonienie", jeśli ci to tak bardzo przeszkadza to umówcie sie np że on codziennie o przypuśmy o 13 do ciebie dzowni. 1 tel dziennie mi by wystarczył. no i kto ma kase na te rachunki :D lepiej sie spotkać ;)

Gość cdgrdsrsgg
Nie chodzi o długie telefony, ale o danie znaku życia- Jak jest u was na początku? Powinien odpisywać na smsy! Jak wyczuć tą granice gdy cie zlewa....

Gość powinien wisieć na telefonie

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp
Liczyłam na wasze opinie - jak często dzwonią na początku znajomości?

Gość upki lupki
up up up

w moim przypadku bylo zawsze tak, ze jesli facetowi zalezalo to duzo pisal i dzwonil, rozmowy byly dlugie do poznych godzin:P a jak zlewal to pisal co jakis czas smsa i tyle... uwazam, ze powinien, to wlasnie taka forma starania sie moim zdaniem..

"Ciekawe dlaczego mam zawsze z tym problem. Chyba oczekuję że powinien dzwonić codziennie, a jeszcze na takiego nie trafiłam." no ale na początku znajomości ma dzwonić codziennie i o czym rozmawiac z całkiem w zasadzie obcą osoba?... toc nie wiadomo co bedzie, czy w ogole cos bedzie, czy jest sens sie wynurzac na temat pracy/rodziny/kłopotów/pieniedzy... a pieprzyc o yle czym nie kazdy potrafi. wiekszosc facetów nie lubi gdy w słuchawkach zapada niezręczna cisza... "Znałam kolesia który często dzwonił, ale jak wysłałam sms to raczej nie odpisywał. dziwne." co w tym dziwnego? mój mąż jak ma napisac SMSa to woli oddzwonic :) a jak mamy sie w krótkim czasie od SMSa zobaczyc to nawet nie oddzwania tylko rozmawiamy jak sie juz spotkamy. w czym problem?...

Gość Fajtułapka
A jak zawsze odpisywał, a teraz 5 dzień cisza? Nie można wszystkiego zwalać na pracę, a może jednak można?

Gość gsngngsn45
ale wy macie problemy, jakies standardy sobie ustalacie... co to znaczy, ze POWINIEN? moze jeszcze grafik dnia ustalcie? ludzie jacy wy sztuczni jestescie, zamiast byc naturalnymi.....

Gość marcel87
ja ostatnio smsuje z taka jedna myslałem ze jest zainteresowna ale sama z siebie nic nie napisze, nie zadzwoni przecież nie bede wysyłał sms w stylu " co słychać"

Gość gonzo_pl
Początek znajomości, jak to sama powiedziała jestem fascunującą osobą i chce mnie głębiej poznać a tu co .... dzwonie co dziennie od kilku dni i na początku nie miała czasu a teraz nie odbiera. Czy to jakieś jej gierki są?