Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lyrics111

Co sądzicie o osobach pachnących deserami, czekolada, ciastami?

Polecane posty

Gość Lyrics111

Chodzi mi głównie o perfumy pachnące ciastami, lodami, deserami, czekoladą... Jakie budzą w was skojarzenia? czy lubicie czuć na współpracownikach, etc, takie apetyczne aromaty, czy raczej nie? Dostałam ostatnio od znajomej perfumetkę o zapachu kokosowo-waniliowego budyniu, i zastanawiam się, czy używac jej tylko po domu. Nie chciałabym budzić na uczelni jakichś kulinarnych skojarzeń, jakbym świeżo wyszła z kuchni...

Gość
ja lubie takie zapachy

Gość egrtgtw
Ja uwielbiam takie zapachy,zwlaszcza czekolady, myslisz ze komus to mialoby przeszkadzac? wole to niz ciężkie Angele i inne kwiatki :(

Gość ja miałam kiedyś
kokosowe perfumy :) Ludzie byli nimi zachwyceni, mnie samej się bardzo podobały, ale po jakimś czasie zaczeły mnie straszliwie męczyc

ja też lubię takie słodkie zapachy, kwiatowe kojarzą mi się z odświeżaczami powietrza :D

ja niestety nie lubię:( raz siedziałam w autobusie koło dziewczyny pachnącej wanilią - myślałam, że nie dojadę i będę musiała wysiąść wcześniej

Gość oj mojaprzyjaciółka tez
uwielbia wanilie i wiecznie używa takich perfum... Dla mnie tragedia, co zreszta jej zwykle mówie, ale ona jest zadowolona i ma w nosie zdania innych w tym względzie ;)

Gość angellaaaaaaa
Pewnie ze używaj :) ja tez uwielbiam zapach wanili i kokosów a to że komuś to moze przeszkadzać olej wazne ze tobie sie podobaja:P

Gość malenaaa
sądzę że pracują w cukierni tudzież w innej piekarni bądź ciastkarni, apropos to kiedyś w pracy zrobiłam sobie zieloną herbatkę aromatyzowaną wanilią to każdy kto właził pytał sie czy jem budyń. Tak w pracy gotuje budyń po przecież mam do tego odpowiednie warunki i mnósto czasu :)