Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młodaa...

Czy taka miłość może istnieć?

Polecane posty

Zniknęłam wcześniej, bo z tamtymi ludźmi nie dało się rozmawiać bez wyzwisk. Miło, że teraz wszedł tu ktoś, kto potrafi wypowiedzieć się kulturalnie i przede wszystkim na temat.

Gość diddus
co innego jak bys cie obije mieli po 13, albo on np mial 14. Mam wujka co zaczal chodzic w wieku 14 lat, i do dzis sa ze soba i maja 28, tylko ze róznica taka ze z tego samego wieku sa. Wiec seks u nich byl mniejszym problemem. Bo dorastali razem.

dokładnie didduś a tu niestety trzeba się liczyć z tym, że chłopak zacznie ją przekonywać do seksu, a jeśli ona się nie zgodzi istnieje spore przypuszczenie, że z nią zerwie.

Szczerze powiedziawszy, nie ma problemu, że ze mną zerwie, bo jesteśmy do siebie naprawdę przywiązani. Zresztą rozmawialiśmy nie raz na ten temat i on mnie naprawdę do niczego nie zmusza... Będzie tak, jak ja tego chcę. I przede wszystkim kiedy będę chciała.

Tylko wiesz, w zasadzie oboje jesteście bardzo młodzi, zwłaszcza Ty, przed Tobą pójście do szkoły średniej, przed Nim na studia a co za tym idzie być może rozłąka, poznanie nowych osób, przez Niego dziewcząt-w jego wieku, przed Tobą chłopców.wybacz ale ciężko mi uwierzyć, ze to miłość po grób.

W zasadzie to sama nie wiem czemu... No i ja nie twierdzę, że na pewno będziemy razem do końca, ale chciałabym, żeby tak było. Bo przyjaźnimy się naprawdę długo, w zasadzie od 5 lat... I fajnie nam razem. Oczywiście, są różne problemy, ale staramy się je wspólnie rozwiązywać...

wiesz jak to jest na forum, nie ma się co przejmować wyzwiskami, z resztą i tak Cię szybko rozszyfrowali:P A tak w ogóle no to bądź ostrożna, bo realia są takie, że...samiec to samiec:P