Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet 27 l a t a

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość facet 27 l a t a

Wlasnie ogolilem sobie jądra, penisa i okolice podbrzusza. Całkowicie na zero. Chce zrobic niespodzianke swojej narzeczonej. I tak sobie myslac o spotkaniu z nią, zastanawiam się nad jedną sprawą. I tutaj proszę o wypowiedzi wszystkich pań. Czy golenie okolic intymnych przez faceta ma wpływ na waszą chęć (pragnienie, skłonność) do miłości francuskiej (feliato).? Czy nie ma to dla Was znaczenia, jest wam to obojętne?

Gość kasiu lkaa
Ja swojemu nie zrobiłabym dobrze gdyby był nieogolony... Nie lubię wyciągać włosów z zębów... (każda kobiet nie przepada za tym) ;-)

Gość a moj---
jest totalnie owlosiony doslownie wszedzie, nawet na plecach a ja go takiego kocham ponad zycie i on mnie tez i bedziemy ze soba juz do konca zycie :)

Gość kasiu lkaa
Gratuluję! Każdy lubi co innego. A nie masz odruchu wymiotnego gdy wejdzie Ci włos do gardła?

Gość a moj---
no nie mialam jeszcze wlosow w gardle takze nie wiem ;) i poza tym na samym penisie nie ma przeciez wlosow.... nie przeszkadzaja mi po prostu te jego wlosy, nigdzie... Kocham go takiego jakim jest z wszystkimi jego mankamentami urody (chociaz dla mnie on wlasnie jest idealem) bo jest po prostu niesamowicie dobrym czlowiekiem i kocha mnie tez taka jaka jestem :)

Gość Justynah
a nie przeszkadza Ci, że Wasze dzieci będą mogły przypominać małe włochate orangutanki? :-o

facet 27 l a t a tylko tak trzymaj! Uwielbiam łysolków :) przechodzą jeszcze mocno przystrzyżeni. Kędziorom mówimy nie ! :D chociaz de gustibus non est disputandum ,nie mniej oceniac chyba mozna :D