Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mysleć....

popchnał mnie...

Polecane posty

marne podszywy a nie chce mi sie zaczeniac nika

Gość ALA3388
BIJE I WYZYWA TERAZ, BEDZIE I PO SLUBIE! FACECI SIE NIE ZMOENIAJA! JEZELI CHCESZ BYC JEGO NIEWOLNICA , CHCESZ BYC BITA I PONIZANA TO ZOSTAN Z NIM..ALE POTEM NIE MIEJ PRETENSJI BO "WIDZIAŁY GAŁY CO BRAŁY" JA BYM JUZ DZISIAJ ZERWALA I NIE MA PRZEPRASZAM, WIEM Z ETO TRUDNE..ALE FACET CIEBIE NIE SZANUJE

podszyw

Gość piczko
Kobieto uciekaj gdzie pieprz rośnie!

Zostaw go i znajdz sobie lepszego, takiego co nie bedzie Cie wyzywal od kurew i popychal. Jak zrobil to raz to zrobi nastepny, nie ma sie co zastanawiac, jak nie chcesz sobie zniszczyc zycia, to odejdz od niego...

Badz madra ja nie wyobrazam sobie bycia z kims takim jak ten twoj, bije Cie wyzywa Cie teraz, to co bedzie po slubie a jeszcze do tego dojda dzieci to pozniej nie bedzie juz Ci tak latwo odejsc. Badz madra i odejdz od niego teraz bo potem bedzie za pozno.

Gość nie powinnas
brać sie do bicia. nigdy tego nie rób. jezeli byłas wyzywana od "K" to był wystarczajacy powód na natychmiastowe zerwanie. wolisz rozwód majac dzieci z nim? czy ty masz jakies złudzenia?

Gość podobna sytuacja
wracałem ze swoja dziwczyna z imprezy ona była strasznie nawalona i zaczeła na mnie się nadzierać że jestem strasznym palantem (dodam że nie miała ku temu powodów), ja jej dałem za to w pysk, a ona mnie kopła, co mam zrobić...? A teraz chce żebym ją przeprosił i uważa że to nie była kompletnie jej wina

Gość gość
To pewnie ta z Anglii co to dziecko utopili ostatnio. Tzn. tak im się losy potoczyły.

Gość jaaaa23
wczoraj poklocilam sie z nazeczonym jestem z nim 7 lat .. zaczelo sie od zwyklych zartow zaczepiania .. wkurzyl mnie uderzylam go w plecy popchnelam go on mnie popchnal na lozko pozniej ja sie jeszcze bardziej wkurzylam i zrobilam sie agresywna ale ja panowalam nad tym co robie a on mnie tak popchnal ze sie przewrocilam i uderzylam glowa o podloge ... jak myslicie czy to moja wina bo ja pierwsza zaczelam .. ale wydaje mi sie ze facet nie powiien podniesc reki na kobiete .. boje sie ze po slubie bedzie mnie lal .. co o tym myslicie ? doradzcie mi cos ..?