Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nojaaaaaaaaaaaaaano

oswiadcze sie normalnie

Polecane posty

Gość nojaaaaaaaaaaaaaano

swojemu facetowi za rok, on chyba tego nigdy nie zrobi a ja nie mam zamiaru dluzej czekac... chce wiedziec na czym stoje:P

Gość a ile czekasz
tzn ile jestescie razem?

Gość nojaaaaaaaaaano
za rok bedzie prawie 5

Gość nojaaaaaaano
tez wolalabym zeby on to zrobil ale czarno to widze... wole sama to zrobic i wiedziec na czym stoje;)

może już teraz się nad tym zastanów...po co przeciągać? :P Jeżeli on powie NIE to przynajmniej będzie zmarnowanych 5 lat a nie 6 :P

Gość nojaaaaaaaaaaaaaano
nie teraz to za wczesnie:P nie mieszkamy razem

Gość ......piękna Merry..........
No widzisz, ja jestem ze swoim chłopakiem juz ponad 5 lat i zareczyn tez nie było. Planujemy slub za 2,5 roku. I co ja mam powiedziec slub w planach a nawet mi sie nie oswiadczyl:P Mówi ze jeszcze troche:) a ja czekam czekam i czekam... i od ok 3 lat słysze "jeszcze troche":P :/

Gość nojaaaaaaaaaanoo
ja tez to slysze od kilku lat i dluzej nie mam zamiaru, albo w ta albo w tamta... nie bede marnowac swoich najlepszych lat;) jezeli powie nie to bedzie oznaczac ze to nie ten i tyle, trzeba bedzie szukac dalej

Szczerze to ja w życiu się bym nie oświadczyła. Wiem ze mój luby predzej czy pozniej sie za to wezmie. Obstawiam ze za około rok:)

Gość nojaaaaaaaaano
ja to traktuje troche jak zabawe heh, mysle, licze na to, ze po moich oswiadczynach zaraz beda jego bo wreszcie sie opamieta:P

Gość nojaaaaaaaano
poza tym wole to zrobic niz czekac i czekac i czekac a byc moze sie nigdy nie doczekac... szkoda zycia, jak kocha to sie zgodzi:)

A jak masz zamiar to zrobic? Jakoś sobie tego nie wyobrażam...

dla mnie to głupi pomysl to troche glupie ze Ty masz sie oswiadczac facetowi...i co padnies zna kolana z kwiatmi??glupie

A w ogóle rozmawialiście o zaręczynach, slubie? Był ten temat? Ciekawi mnie ten temat bo sama sie doczekac nie moge:)

Gość a pierścionek
mu kupisz??

a niech się oświadcza :) co prawda ja tego bym nie zrobila :) . To tylko zareczyny - zawsze można je zerwać - tak jak uczynilam to ja .powodzenia

wiecie co mi sie wydaje ze nie ma co tka czeka ci wyczekiwac az CI sie facet oswiadczy bo to nie o to chodzi chyba nie??takie "a kiedy mi sie oswiadczysz a kiey to a kieyd tamto" to durne z deka...

Gość nojaaaaaaaaao
mam zamiar zrobic kolacje przy swiecach i zapytac, nic wiece:) dla mnie to nie jest durne, facet nawet na stare lata znajdzie sobie kobiete... jak mnie kocha to sie zgodzi:)

chcesz zapytać: "Czy zostaniesz moim mężem?" i co będziesz oczekiwać aż Ci pierścionek kupi? Moim zdaniem poczekaj jeszcze troche. Zacznij z nim rozmawiac o waszej przyszłości, zebys wiedziała co mniej wiecej na jaki czas planuje, kiedy zareczyny slub, dzieci:P Zebys miala jakies pojecie o tym. Ja juz to wiem wiec czekam, troszke sie niecierpliwie ale wiem ze mnie mocno kocha i bedzie fajna niespodzianka

Poza tym bym się nie zdziwiła jak on tego nie odbierze jako oświadczyny:P Bo to troche dziwne:) Gorzej jak odpowie "kiedys na pewno"