Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LINOLETKA

WROCILAM DO STARSZEGO

Polecane posty

Gość LINOLETKA

a jednak zlamalam sie wczoraj wsiadlam do miejskiego odruchowo pojechalam pod jego blok.. zadzwonilam czy ma czas na herbate i wrocilam..nie wiem czy dobrze wstalam dzis i znowu mam watpliwosci ale wczoraj to bylo silniejsze ode mnie..czy odbudujemy nasze relacje czy on nie bedzie szukal innych rozrywek czy sobie to ulozymy, nie wiem nawet czy moje uczucia sa takie same on mowi kocham cie dziewczyno nie moge tak dalej zdecydujmy i zdecydowalismy.. a ja nadal mysle czy to dobrze czy zle

Gość linoletka
14 lat to chyba nie tak duzo..

Gość ekhhhh
.....

Gość linoletka
a dalczego myslisz ze potwornie duzo..

jestem spiaca, mam na mysli, ze ktos kto mialby 14 lat w czasie, kiedy sie urodzilam, moglby byc moim ojcem dla mnie roznica powyzej 5 lat jest spora, powyzej 10-bardzo duza, kilkunastoletnia - monstrualna i nie do przeskoczenia widzialam, jak traktuja moje kolezanki ich o wiele starsi faceci, widzialam, jak im sie uklada i uwazam, ze to nie jest dobry pomysl zreszta zblizam sie do 30, a z tego co zaobserwowalam, mlodziutkim dziewczynom imponuja starsi mezczyzni, dojrzalym - rzadko

Gość linoletka
hmm ja zawsze myslalam ze przynajmniej fizycznie tokobiety szybciej sie starzeja.. fakt ze to juz jakies pol pokolenia do przodu..czy za 10 lat bedziemy dogadywac sie tak samo jak teraz nie wiem..boje sie ze teraz ja 24 on 38 jest ok potem moze nie byc takmilo

Gość linoletka
a mozesz cos napisac o traktowaniu twoich kolezanek interesuje mnie ten temat..prosze