Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bi-seksualistka

Mam dziś randkę z dziewczyną...

Polecane posty

Gość bi-seksualistka

Hej :) Proszę o jakieś rady. Podobamy się sobie, ale dziś spotkamy się na chwilę tylko... niejedno pisałyśmy o planowanym buziaku. Czy to ja mam zainicjować (ja mam już doswiadczenie z kobietą, ona nie)? Jak to ma wyglądać? Wypada puścić pościelową/romantyczną muzyczkę? Czuję się jak nowicjuszka, ona tak na mnie działa!!! Konstruktywne rady mile widziane ;) Chcę by to był pocałunek, który ona zapamięta do końca życia jako swój pierwszy z kobietą....

Gość vfds
stop z lesbijstwem to choroba!!!!

Gość bi-seksualistka
Opiszę, opiszę, na pewno będę pod wrażeniem. Mam dreszcze na samą myśl!!! A lesbijką nie jestem :P

spokojnie nic na siłe, niczego nie planuj, bo jesli nie wyjdzie to sie niepotrzebnie zawiedziesz, postaw na spontanicznosc i sama bedziesz wiedziała co robić. Powodzenia ;)

Gość bi-seksualistka
No ok, nie będę planować, ale myślicie że zmysłowa muzyka mogłaby nam pomóc? Podczas mojego pierwszego pocałunku z kobietą leciała piosenka "When You`re Gone" The Cranberries... Jej ulubiona piosenka... dziewczyna zraniła mnie jak nikt... nie wiem czemu teraz jej słucham i cierpię... :/

Gość martusskaOo0
z psem? no wiesz co? skad wiesz czy ona to lubi?

Gość bi-seksualistka
Muzyka tak, ale wina dziś nie pijemy, jak już pisałam spotykamy się na krótko, bo w tej chwili po prostu tak wypadło, następny raz liczę, że spędzimy noc w moim łóżku... ;)

Gość bi-seksualistka
martusska jesteś tu nowa widocznie i nie rozróżniasz kiedy biedny zakompleksiony prawiczek z małym penem podszywa się pod kobietę pisząc durnoty pod jej nickiem hehehehehehehehehehe

Gość martusskaOo0
rozni ludzie sa na swiecie :P

"A lesbijką nie jestem" "dziewczyna zraniła mnie jak nikt... nie wiem czemu teraz jej słucham i cierpię... :/" widać jesteś lesbijką :P

Gość bi-seksualistka
Levviatan mówisz? Ale kocham do szaleństwa faceta, oddałabym życie za niego. Potrafię jednocześnie być zakochana w jednym mężczyźnie i jednej kobiecie, to chyba natura biseksualistki, ale może się mylę...

o.. zazdroszczę i czekam na wrażenia , wpadnij wieczorkiem i opisz jak było :) Ja nie miałam okazji ale chciałabym kiedyś spróbować z babeczką ...

Gość bi-seksualistka
Opiszę na pewno, ale jak jakiś prawiczek mnie uprzedzi i wypisze jakieś bzdury o seksie z psem to mu nie wierzcie :) Jestem podekscytowana, nie mogę siedzieć, nie mogę łazić, nie mogę jeść, nie mogę pić, nie wiem co ze sobą zrobić!!!!!!!! 😭 Pragnę Cię Mała!!!!!!!!!!!!!!!!!! ❤️

A gdzie jest teraz Twój facet (podobno go masz) i czy wie o tym Twoim spotkaniu w niedwuznacznym erotycznym celu? :P No i czy ta dziewczyna (Mała) wie o tym, że masz chłopaka?

Gość o ktorej spotkanie
????

Gość bi-seksualistka
Obie mamy facetów. Ja po prostu faceta, ona męża. I obaj nasi partnerzy wiedzą i popierają naszą znajomość, kręci ich nieziemsko, że mają biseksualne kobietki :) Szczęściary z nas naprawdę. Nie umiałabym czegoś robić za plecami mojego najdroższego.

Gość bi-seksualistka
Spotkanie między 18 a 19. Siedzę więc na razie na kafe, żeby czymś zająć ręce i oczy, bo już nie wiem co ze sobą robić z tej ekscytacji ;)

Gość a skad sie znacie
?to jakas znajomosc z neta?to 1 spotkanie w realu?opowiedz cos wiecej :) akurat czas ci zleci ! czy w przyslosci planujecie spotkanie w 4-kę byc moze na cos wiecej?

Gość bi-seksualistka
Tak, to znajomość z neta. Dałam ogłoszenie na jakiejś kobiecej stronie i ona odpowiedziała na nie. Ja mam 29 lat, ona 32. Jesteśmy z tego samego miasta, znamy się kilka dni, ja lubię szybko przechodzić do realnej znajomości jak już kogoś poznaję, mailowanie w nieskończoność jest bez sensu. To będzie nasze pierwsze spotkanie. Nie planujemy ani trójkątów, ani czworokątów, przynajmniej nie było o tym najmniejszej mowy. Ja bym nie chciała z jakimś innym facetem niż mój, podejrzewam, że ona ma podobne podejście. Zastanawiam się, co będzie jak się w niej zakocham...

Gość bi-seksualistka
Wredniak :D:D:D No ale ludziska, dajcie jakieś rady! 😭 Jak będzie onieśmielona to też ją całować? :classic_cool:

Tak, idź na całość. Z doświadczenia wiem (męsko-damskiego :P), że na początku jest nieśmiałość, ale potem już pójdzie i można się nieźle rozkręcić. Macie tylko godzinkę, nie zmarnuj jej! :) I się nie spóźnij! P.S. Zrobiłaś się już na bóstwo? :P

Gość bi-seksualistka
Wredniaczek dzięki :) masz 👄 :D Na bóstwo się zrobiłam i co chwila poprawiam makijaż żeby był idealny :). Najlepsze było, jak się już wypindrowałam i poszłam myć naczynia po obiedzie - płyn do naczyń chlusnął mi w twarz i oczy i weź tu człowieku zaczynaj wszystko od nowa :P Nie wiem czemu ciągle myślę o mojej byłej... to ona mnie nauczyła całować z kobietą, a ja teraz mam uczyć kolejną, pewnie dlatego tak o tym myślę... całowała bosko, ciekawe czy dorównam jej poziomowi... miękłam w jej objęciach jak masło...

Dzięki za buziaczka. :) Ale Ty całuśna jesteś, he he. ;) A co to będzie na spotkaniu, jak się rozkręcisz? :) Życzę powodzenia i proszę o (bardzo) szczegółową relację po spotkaniu! :P

Gość bi-seksualistka
Ok. :) Wybrałam muzykę, puściłam 70-minutową płytę z romantycznymi melodiami bez słów, całkiem fajne i nastrojowe to jest, zaczynam się wczuwać... :) Na razie znikam, chyba że ktoś coś ciekawego napisze :P