Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bi-seksualistka

Mam dziś randkę z dziewczyną...

Polecane posty

Gość bi-seksualistka
wowwwwwwwwwwwww człowieku skąd masz taki zajebisty filmik? jeszcze nie obejrzałam do końca, bo zrobiłam się taka mokra, że przerwałam na chwilę ;) o rany, też tak chcę, a dzisiaj może się skończyć tylko na całowaniu... no nie mogę... wychodzę ze skóry jak na to patrzę, myślicie że to dobry pomysł jej to pokazać? chyba jej pokażę...

Gość bi-seksualistka
Właśnie napisała, że przyjedzie po 19-stej i że ma stresa :) heheh

Gość bi-seksualistka
O maj gad ale mi serducho wali :D

Gość bi-seksualistka
Oj moi mili.... No spotkanie było przewidziane, że będzie krótkie. Zresztą mąż Małej przywiózł ją i martwił się czy jest bezpieczna i co chwila smsował :) Dobrze o nim świadczy :) Dziewczyna jest oszałamiająca, po prostu bogini kobiecości. Wparowała do mnie w zwiewnej sukieneczce, szpileczkach, śliczne blond włoski, no cud-dziewczyna. A zarumieniona była jak pąk róży :) Gawędziłyśmy, gawędziłyśmy aż mąż dzwoni, że po nią jedzie. No to powoli się żegnamy... i na koniec mimo zawstydzenia to ona mnie pocałowała... myślałam, że odlecę w sfery niebieskie... tak słodkiego i cudownego pocałunku jeszcze chyba nie miałam... ona zarumieniona, onieśmielona i włożyła w ten pocałunek taką siłę namiętności... w końcu puściłam (podczas pocałunku chwyciłam ją lekko za włosy z tyłu głowy), a ona jeszcze raz mnie pocałowała. Jak zamykała za sobą drzwi mojego mieszkania, była tak samo oszołomiona jak ja, to było widać po oczach. Boże jak ja Ją pragnę!!! Następne spotkanie dłuższe za tydzień, bo ona ma teraz gości na głowie u siebie w domu. Skoro opisałam, liczę na jakieś komentarze ze strony obserwatorów tego topiku :) Czuję się jak pijana winem, nawet po alkoholu nigdy mi tak nie szumiało w głowie... a w majteczkach... potop 🌼

echhh kochana..widzisz teraz sama jakie to przezycie..takie spotkanka to lepsze niz narkotyk;-)

Gość bi-seksualistka
Larwka TAAAAK 👄 to JEST lepsze niż cokolwiek innego, euforia jak po heroinie chyba (nie wiem, bo nie próbowałam hery hehehe)

alllle Ci zazdroszcze :) swietnie to opisałas az Cie widze przy tych drzwiach. Było tak namietnie jak na filmiku ? :D Musze podesłas temat mojemu TZ ciekawe jak zareaguje. Gratuluje odwagi takich babek pownno na tym form byc znacznie wiecej , buziaczek dla Ciebie równie słodki zaręczam :D

Gość bi-seksualistka
Szybka, dziękuję za buziaczka, wierzę że jest słodki, masz 👄 :) Było prawie tak jak na filmiku, bo jednak filmik zmierzał ewidentnie do minetki, a my musiałyśmy się hamować, ale było gorrrrrącooo... nie wiem jak zasnę dzisiaj, wymiękam przy tej dziewczynie... ❤️

Brawo! Piękny opis, cieszę się, że Wasze spotkanie było bardzo udane. Rozumiem Cię i to jak się czujesz, to jest stan silnego zauroczenia. Jakże miły. :) No to teraz ten tydzień będzie Ci się strasznie dłużył, he he. ;) W takim stanie to polecam Ci częsty seks z facetem. Może myślami będziesz gdzie indziej (i z kim innym :P), ale za to będziesz bardzo namiętna, napalona i chętna. :) A ten mąż Małej stanął na wysokości zadania. Ciekawe co on w tym czasie sobie myślał, co przeżywał, no i jak oni spędzą teraz niedzielny wieczór oraz noc... ;) P.S. A gdzie rzesz się podziewał w tym czasie Twój facet? Nie mieszkacie razem? Tym lepiej dla Ciebie (teraz). :P

Gość Facet GM
Wiem jakie odloty przeżywasz, choć jestem facetem i absolutnie nie całowałem się ze swoją płcią :P Ale od zawsze bardzo podobały mi się dojrzałe kobiety i powiem nawet więcej, że częściej dostaje erekcji na widok jakieś fajnej 40stki niż młodej dziewczyny :P W każdym razie, rzeczywiście taki kontakt z kimś kto niesamowicie na nas działa jest jak heroina - w Twoim przypadku są to piękne kobiety, a w moim dojrzałe atrakcyjne kobiety :P

Gość Young Cesar
ja jestem facetem, ale wydaje mi się, że dziewczynie najlepiej będzie w łóżku z drugą dziewczyną. w sumie jest to dla mnie trochę smutne i irytujące dlatego nigdy nie chciałbym mieć dziewczyny biseksualnej - świadomość, że podobają jej się kobiety i że to z nimi przeżywa swoje największe orgazmy pewnie by mnie wykończyła :o

To nie tak jak piszesz:-) My jako kobiety bardziej znamy swoje ciała ..wiec rozpalamy sie inaczej, mocniej odczuwamy pieszczoty ale zadna z nas nie zastapi hmm mocnego dotyku faceta, penetracji;-)To zupełnie inny rodzaj rozkoszy, nie da sie tego porównac:-)

Gość Young Cesar
no może, ale i tak dla mnie myśl, że moja dziewczyna pragnie też dziewczyn... nie dodawałaby mi radości że tak powiem.

a moja zona ma ciągoty do kobiet i jakoś mnie to nie martwi he he ...no moze martwi mnie to ze to sa tylko fantazje których raczej nie ma zamiaru realizowac.....a szkoda.... ;( niech mnie ktos przytuli!!!!!!!

Gość Sułtan Północnych Krain
Może się wypowiedzą jeszcze jakieś inne kobiety, które randkują z kobietami? Jak się u Was zaczęło to uzależnienie od tej "heroiny"? ;-)

Gość Young Cesar
larwka, to czemu szukacie dodatkowych doznań u kobiet? (zakładam że ty też należysz do tego klubu). Mam nadzieję że jeśli już się wiążecie z facetem to mu oznajmiacie dość otwarcie swoje upodobania, by jeszcze była okazja się wycofać.

young cesar.....łoloboga....przeciez nie chodzi o zakladanie rodziny z kobietą, tylko od urozmacenie, odrobina szaleństwa w zyciu,.....zreszta zeby zycie miało smaczek...

Moj chce dla mnie jak najlepiej ,a wie ze lubie pieszczoty z kobietami, wiec to akceptuje..po prostu;-) Ale zaluje ze nie chce sie dołaczyc ..ale kazdy z nas ma swoje zachamowania i ja tez jego szanuje:-P

Gość Young Cesar
romanss to pójdź do łóżka ze swoim kumplem skoro taki wyzwolony jetseś

mnie nie rajcuje seks z kumplem, ale moją zonę seks z kobietą podniecia, ..... widzsz tą róznicę?

Gość Young Cesar
dla mnie to zdrada i w dodatku coś chorego i tyle

A moją żona jakoś nigdy nie chciała i nie miała kontaktów erotycznych z kobietą. Mimo iż kiedyś kilka razy sobie zażartowałem o tym - zawsze stanowczo protestowała. Larwka - czy dobrze rozumiem? Twój facet nie chce się przyłączyć do Twoich zabaw/pieszczot z inną kobietą, mimo iż Ty nie masz nic przeciwko (a nawet go zachęcasz)? A gdyby się zgodził, to zaakceptowałabyś, żeby i on pieścił tę drugą kobietę? A czy na stosunek też byś się zgodziła?