Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki Typ 30

Jak stać się przystojnym?

Polecane posty

Gość Taki Typ 30

Gość Taki Typ 30
Pytanie jest tylkko z pozoru głupie. Wiem,ze się odezwą głosy: przystojnym trzeba sie urodzic albo popracuj nad osobowością. Ale nie o to mi chodzi. Jak zmienić swój wyglad zeby byc przystojnym. Pomysallem o ty po tym, jak moja znajoma widząc swgo kolege z liceum na ulicy powiedziala: ojej, on taki zawsze brzydki był, a teraz taki przystojny, coś sie w nim zmienilo. Zapytałem ją co? a ona: nie wiem, cos sie jednak zmieniło. I to w ciągu roku.

Gość syfon miejski
ciekawe jak ktos kto jest paskudny moze w ciagu roku stac sie przystojnym

Gość wwdgege
Zacznijmy od tego ze napisz jak wygladasz a pozniej przyjda pomysly na to co mozna w Tobie zmienic.

Gość facet może ale musi
miec, mgr, MBA, $

Gość prawde-ci-powiemONA
oczu nie zakrywaj u faceta sa cudne jesli sa ;) swoja droga tamten koles moze na silowni przypakowal? albo kupil fajne ciuchy moze zrobil cos z wlosami bo ciezko w rok sie inaczej zmienic??? hmmm moze operacja plastyczna ehehh ;))

Gość chór wujów
mi kiedys kumpela powiedziała - jakos bylo koło zakonczenia studiów, jak to sie chodzi w garniakach itp - w garniturze to nawet niezłe ciacho z ciebie.. :D odpowiedziałem z przekąsem - Dzięki.. (bez garniaka to juz nie?) :D

Gość ......Joasia....
Aaa bardzo proste... ---Idź do sklepu i kup jakiś zestaw uniwersalny ciuchów (najlepiej zobacz co jest na wystawie i coś podobnego skompletuj ... a może ekspedientka ci doradzi) --- nie wiem jakiej jesteś postury... ale możesz np raz w tygodni iść do siłowni poćwiczyć, poprawi ci się sylwetka, będziesz czuł się pewniej, albo możesz uprawiać jakiś sport bieganie bądź wsiadaj na rower --- wyjdź wieczorem do ludzi, atrakcyjność polega także na umiejętności komunikacji z drugim człowiekiem --- idź do fryzjera, niech ci obetnie ładnie włosy --- usmiechaj się --- czuj się pewnie, chudź wyprostowany z podniesioną głową (to proste jeśli spełnisz wcześniejsze warunki) --- dbaj o higienę To wszystko składa się na przystojnego mężczyznę. Nie chodzi o wygląd i czy ktoś się urodził się przystojny. Wszystko zależy od postępowania. Może na początku wygląda, że to strasznie dużo rzeczy, ale warto raz w siebie zainwestować a później to stanie się nawykiem.

Gość Taki Typ 30
Zdjecia nie wstawie, bo nie o to tutaj chodzi. Schudlem (byle gruby) i teraz mam idealną sylwetkę (mordercze treningi, bieganie i plywanie) Wlosy sciąłem na irokezika, chodzę w dopasowaych marynarkach (koszule flanelowe wywaliłem na śmietnik) ale mam małe oczy blisko siebie osadzone,niezgrabny nos. A z tym sie niewiel da zrobic.

Gość ......Joasia....
To może jak chodzisz w marynarkach i masz nowy image to jakieś fantazyjne okularki (no ale bez przesady ;) ) wierz mi jeśli spełniasz warunki które wcześniej napisałam to już masz każdą. Sama spotkałam człowieka, który na 1 rzut oka mi się nie spodobał, ale po tygodniu przebywania w jego towarzystwie patrzyłam się w niego jak ciele w malowane wrota :D:D:D

Gość FankaFlanelowychKoszul
"koszule flanelowe wywaliłem na śmietnik" jak mogłeś!!!!!!!

Gość zesrac sie i spuscic wode

Gość Taki Typ 30
Czy ktoś jeszcze się wypowie ?

Ja bede szczera :) Facet nie musi byc przystojny, zeby sie podobac, ale musi byc meski, nie jak np. te ciotki z pseudo rockowych zespolikow. Musi byc bronic swej love przed insektami itp :) przed natretami bla, bla, bla...odsuwac krzeslo, przepuszczac w drzwiach, mowic ladnie po polsku. A i zapomnialam mile widziana dobra praca, kasa i samochod...takie sa realia

Jak jest strasznie paskudny to chyba tylko to mu moze pomoc...wtedy sie zawsze znajdzie jakas desperatka

Gość Marcin 23
Pewność siebie dobre ciuchy takie jakie lubisz żebyś czuł się dobrze kosmetyki ale z porządnym zapachem i fryzura ja wciąż nie mogę znaleźć dla sb odpowiedniej chociaż mam blizny po trądziku które wyglądają masakrycznie ale serio zdziwiony jestem że tyle się za mną ogląda więc pewności siebie

Gość Amaterasu 226
Najważniejszy i najlepszy to sport (o ile nie jesteś patyczakiem z natury). Ćwiczenia, ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia.Nic Ci nie da tyle korzyści (wizualnych, zdrowotnych , psychicznych) jak one. Mężczyźni/ kobiety nawet w późnym wieku jak wezmą się za siebie (trening rozłożony w czasie a nie na ''łapu capu'') to wyglądają obłędnie i z automatu robią im męskie ciała ale i rysy twarzy (panowie)procentują. Nie będę już wchodziła w szczegóły psychiczne i zdrowotne bo to temat rzeka.