Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pproblemik

Zapuszczam grzywkę. Jaka fryzura na wesele ?

Polecane posty

Gość pproblemik

Zapuszczam grzywkę. Nie mogę już z nią wytrzymać ale nie chcę zaprzepaścić tych miesięcy czekania po to by z okazji jednego wesela znów ją podcinać. Sięga mi już poniżej oczu. Nie mam zupełnie pomysłu jak się uczesać na to wesele żeby wyglądać przyzwoicie i nie razić niechlujstwem. Czy ktoś mogłby mi coś doradzić ? Może jest tu jakaś fryzjerka. Byłabym wdzięczna, bo to wesele już za tydzień.

Gość gość
A może uczesz się z przedziałkiem po srodku, włosy upnij wysoko w kok, a grzywkę wymodeluj po obu stronach twarzy tak, żeby okalała twarz, usztywnij lekko lakierem, albo żelem no i tyle. Możesz też ją zebrać razem, zaczesać do góry i podpiąć spinką. Reszta włosów może zostać rozpuszczona i wyprostowana.

Gość pproblemik
Dzięki za rady. Ta pierwsza propozycja jest fajna ale moja grzywka chyba jednak zbyt krótka na to by mogła okalać twarz, ale jak jeszcze podrośnie i znów będzie jakaś grubsza impreza to pomyśle o tym. Natomiast za tydzień chyba faktycznie zastosuję się do tej pierwszej rady.

Gość pproblemik
sorry za błąd. Miałam napisać na końcu że spróbuję zrobić wg drugiej rady tej ze spinką. Dzięki