Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam wyczucia

Jakie macie wanienki?

Polecane posty

Gość matka gromadki smerfów
Nie peknie. Osobiście nie polecam tego stelaza. Zbedny zupełnie. Mialam go i nie korzystałam wcale. Maluchy na poczatku myłam w wanience stawianej na lawie. Potem jak juz podrosly to wkładalam wanienke do wanny- bylo mi wygodnie bo mali chlapali kopali itd. Jak zaczeły siedziec to kąpałam już w dużej wannie. Polecam duża zwykła wanienke mozna za 30 zl kupić i wystarczy zupełnie.

da się obyć zupełnie bez stelaża, jak już kupisz to wykorzystasz go na krótko, bo zaraz będziesz kąpać w wannie czy brodziku.

Gość nie mam wyczucia
Skoro tak mowisz:)Mnie się chyba przyda taki stelaż, mam tylko kabinę prysznicową także jak podrośnie dzieciak to planuję wrzucać wanienkę do brodzika i tam niech się chlapie, a później już tylko prysznic.

Gość ja mam zwykla
duza wanienke i do tego siedzonko do mycia ktore wkladam do wanienki. nie musze dziecka podtrzymywac bo wygodnie sobie lezy a wanienke wkladam albo normalnie do wanny albo klade na lawie. tak i tak jest mi wygodnie

Gość nie mam wyczucia
Ale dziewczyny jak na ławie? Dziecko nie rozchlapie wszystkiego?

Gość jak jest malutkie
to nie rozchlapie a jak podrosnie to wsadzisz do brodzika wanienke i bedzie ok. albo postawisz na podlodze w łazience. Szkoda kasy na taki stelaz.

Gość ja tam do calej
wanienki wody nie leje takze nie mam pozniej mieszkania w wodzie poza tym na podlodze sa panele poscierac troszke wody to minuta roboty:)

Gość nie mam wyczucia
Dzięki dziewczyny.

Gość jimhjmmh
a ja miałam stelaż do wanienki i byłam bardzo zadowolona :) jak tu dziewczyny piszą ze stawiały wanienke na ławie, ława jest o wiele niższa niz stelaż i moga boleć plecy od pochylania stelaż ma taką wysokość że nie musisz się pochylać. Ja mam skrzywienie kręgosłupa i mnie często bolą plecy jak się poschylam troszkę. Przy stelażu już nie musiałam się schylać, u nas bardzo się sprawdził i naprawdę polecam

Gość Ja przy pierwszym miałam
z Ikea + TummyTub. A przy drugim najwygodniejsza okazała się zwykła umywalka wyłożona tetrą na spodzie, a później od razu wanna bez cackania się z wanienkami. Stelaże są uważam zbędnym wydatkiem i tylko zabierają miejsce.

U nas stelaż się sprawdził, jak najbardziej. Inaczej nie miałabym wanienki na czym postawić, a kąpiel w pokoju na ławie, jak dla mnie bez sensu.

Gość Ja przy pierwszym miałam
Ja mam akurat wyspę kuchenną, więc tam ustawiałam wanienkę, a TummyTub wkładałam do zlewu. Potem kąpałam już bezpośrednio w umywalce, zlewie, głębokiej misie na pranie, brodziku prysznicowym, wannie i jak i gdzie popadło. ;) pewnie, że dużo zależy od tego kto jakie ma warunki mieszkaniowe i jaki metraż do dyspozycji, ale ogólnie to niema co wariować, bo kąpiel trwa chwilę, to żaden rytuał. :) Dopiero większe dzieci mają dłuższe posiadówki w wodzie, bo się bawią – na ten etap polecam antypoślizgowe przyssawki do wanny Boon. Rewelacja!

ja mialam ze stelazem i byla super! ale bez stelaza tez nie bylaby zla :/ moja tesciwoa mi podpowiedzila jka mozna zastapic stelaz i to jest super pomysl stawianie na 2 kzreslach taboretach :D moje dziecko kapalo sie w wanience do ok 6mca zycia najfajniejszy jest stelaz z mozliwoscia suszenia prania wieszania recznika itd.. notabene mam do spzredania stelaz z wanienka :D

Ja mam OKbaby Onda. Dla mnie super, synus ma 9 miesiecy, a od czasu do czasu jest jeszcze w niej kapany. Gdyby nie to ze uwielbia chlapac to kapany by byl w niej czesciej. Polecam, bo jest naprawde duza i mozna kapac w 2 pozycjach, na lezaco (mniejsze dziecko) i na siedaco.

też miałam Ondę ze stelażem i jak dla mnie super wygoda przy kąpieli byłam na stojąco, wygodnie, jak dla mnie naprawdę fajna sprawa

Gość Fisher Price są
Ja w ogóle nie kupiłam wanienki, tylko samą tanią gąbkę do wanny, a później gumową mate antypoślizgową i to wszystko.

Gość kjkljkjl
a ja kupilam wielka wyprofilowana wanienke, i nie zaluje, to chyba najlepszy zakup ze wszystkich:)na poczatku musielismy przytrzymywac glowke coreczki, obecnie - 3 miesiace- lezy sobie sama i szaleje:) my niemielismy zadnej pomocy i nikt nam nie pokazywal jak kapac dziecko, takze dla nas wanienka byla dobrym udogodnieniem http://www.mamasandpapas.com/product-acqua-two-stage-ergo-bath-pearl-white/4538472/type-i/

Gość Fisher Price są
Nam też nikt nie pokazywał jak kąpać i wcale nie potrzebowaliśmy takich cudów. Na dobrą sprawę obeszło by się i bez tej gąbki.