Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boliiiiiii

czy ktoś kto ma...

Polecane posty

Gość boliiiiiii

4 konta na skype i inny nr.gg założony niedawno może być szczery? Chyba głupio pytam,bo raczej nie.Dzisiaj to odkryłam i czuję się podle.Ja byłam szczera a on...

Gość boliiiiiii
:(((

Gość niektorzy tak
maja mam takiego kolege co juz ma z 5 numer gg i 3 numer telefonu zmienia jak z jakas laska zrywa zeby nie miala szansy na powrot :(

Gość cala parwdaaa
No wiesz jak to jest. Gdyby tak nie robil to musialby teraz byc wiecznie niewidoczny na gg.

Gość boliiiiiii
Nie wiem jak jest,ale chciałabym wiedzieć.To co jest między nami to nie jest związek i właściwie oboje jesteśmy wolni.W tej chwili mamy tylko kontakt przez gg,chociaż spotkaliśmy się kilka razy i zaiskrzyło.Teraz on jest daleko,ale po jego powrocie mamy się spotkać.Tylko po tym co dzisiaj odkryłam zastanawiam się czy jest sens,bo nie chcę być kolejną zabawką.Już i tak wystarczająco boli to,że nie był ze mną szczery.

Gość babulaaaaa
Jak to nie był szczery? Spytałaś go ile ma numrów GG i kont skype, a on powiedział, że jedno? :D :D

Gość boliiiiiii
Nie spytałam bo nawet do glowy mi nie przyszło że może mieć ich więcej.Teraz już wiem że ma.I o wiele lepiej się czulam kiedy tego nie wiedziałam.Ale za późno:(

Gość babulaaaaa
To ja się ciebie spytam, gdzie on cie tu okłamał? Nie mówił ci o tym, no bo kogo to obchodzi, gdy się kogoś poznaje? Paranoja :D

Gość boliiiiiii
W tym rzecz że znamy się od roku.Fakt,że teraz się nie widujemy,ale po prostu nie mamy takiej możliwości.Potrafimy przegadać pół dnia na gg i nie są to rozmowy o pogodzie.Kilka razy pytałam go czy rozmawia z kimś tak jak ze mną.Zawsze było NIE.Fakt,nowy nr.gg to nie jest problem,bo jest w katalogu więc tutaj chyba nie miał nic do ukrycia.Ale skype...wiem do czego był mu potrzebny ze mną.