Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agawww

syn nie chce chodzić do szkoły

Polecane posty

Gość agawww

Zupełnie go nie rozumiem. Nigdy nie był orłem ale jakoś ciągnął. Skończył dwie klasy liceum profilowanego, został mu tylko rok a on stwierdził ze...rzuca szkołę. Nie mam już argumentów żeby go przekonywać ze robi błąd, wszystkie mi sie wyczerpały. Nie wiem już zresztą czy mu truć do znudzenia czy odpuścić. Jednocześnie sie martwię i wkurzam. Co byście zrobili na moim miejscu, tj, jakie zajęli stanowisko bo zrobić to ja nie wiele moge bo jest pełnoletni

Gość sjcudihgu
skoro pelnoletni niech robi co chce, powiedzialabym ze w takim razie niech znajduje szybko prace i sie wyprwadza z domu

Gość jak ma
jakiś interes na boku to po co mu szkoła

Gość suśnia
a ma jakis plan jak bedzie wygladało jego życie jak juz rzuci szkołę ?

ciezka sprawa,bo mu nie prztlumaczysz.Moj brat kiedy "wtfruwalam" z domu chodzil do liceum gastronomicznego.Rok pozniej przeniosl sie do zawodowki tlumaczac sie,ze tam bylo za ciezko.Dwa lata pozniej wyladowal w OHP.Zdolny ale glupi.Twoj syn napewno w tej chwili nie obraca sie w normalnym towarzystwie.Niestety ale najczesciej otoczenia wywiera na mlodym czlowieku najwiekszy wplyw.Moj brat doszedl do wniosku,ze szkola mu niepotrzebna,bo pieniadz zawsze ma(brudny oczywiscie...).Nie interesowal sie niczym do tego bral narkotyki.W koncu po paru latach wyrzucili go z domu,bo tylko spal,jadl,kapal sie i chodzil na imprezy.Do domowego budzetu z jego kieszeni nie wpadaly zadne pieniadze.Przyjzyj sie najlepiej swojemu synowi,bo byc moze tak ja w przypadku mojego brata gdzies popelniliscie blad(Ty z mezem) w wychowaniu.Moja matka dowiedziala sie niedawno,ze brat pierwszy narkotyk wzial w wieku 13lat...kiedy dziecko jest pelnoletnie to nie wiele mozna juz zrobic.Jedynie wyrzucic z domu jesli chce juz byc dorosle i miec szkole za soba to niech zobaczy jak zyje czlowiek bez rzadnego wyksztalcenia w dzisiejszych czasach.