Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co z tym zrobiććć

ZBLIŻA SIĘ WIECZÓR.............

Polecane posty

Gość i co z tym zrobiććć

A mnie znów z nerwów zaczyna brzuch bolec.Strasznie sie boj ę być sama w domu z dzieckiem.Na sama mysl mam natrectwo glupich mysli.Moj mąż jedzie o 20 do pracy.Jak jestem sama nie potrafie sie skupic na jakis czynnosciach domowych.I na dodtaek nie moge w wtedy zasnac.Dzieje sie tak tylko wieczorami, bo cały dzień moge byc sama w domu ale wieczorem boje sie.

Kwestia przyzwyczajenia,ja cały czas jestem sam w domu i jakoś muszę z tym żyć,ty masz przynajmniej dziecko i wiesz że twój wróci rano do ciebie(chyba),Właściwie to nie wiem czego się boisz?

Gość i co z tym zrobiććć
Tak wiem ze wroci.Niewiem czego tak naprawde sie boje.Moze tego ze jak jestem sama w domu tylko z dzieckiem wieczorem to czuje sie uwieziona w domu i niemoge wyjsc.Chociaz i tak nie mam potrzeby nigdzie wychodzic.

Kobieto jak ja bym chciał mieć takie problemy jak ty,ciekawe jak byś się czuła będąc na moim miejscu,będąc zupełnie samą nie licząc psa który tez mnie olewa,(chyba że przyszła pora kolacji albo drapania),boisz się być sama na chwilę?Przepraszam ale dla mnie to śmieszny problem,bo ja to będę już chyba sam do końca(brzydal jestem)

Gość Ewellinka
😭 broda - łzy napłynęły mi do oczu... mam nadzieję, że w najbardziej nieoczekiwanym momencie wpadniesz na swoją szczęśliwą przyszłość a gdy chwycisz jej dłoń już nigdy jej nie wypuścisz:) ...i żyli długo i szczęśliwie...

Gość Ewellinka
przepraszam autorko, że zbagatelizowałam temat.. powinnaś coś z tym zrobić, ponieważ dziecku niepotrzebnie przekazujesz złe emocje