Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byle do przodu..

No to mnie wywalilo...5 miesiac ciazy

Polecane posty

Gość byle do przodu..

Witam ..Jestem w 20 tc..Do tej pory przybralam niecale 2 kg ..a brzuszek byl jakbym doslownie sie grochowki najadla..Ale od jakis 10 dni rosne jak na drozdach...Widze jak wyrasta przedemna z dnia na dzien coraz wieksza pilka,a tempo jest naprawde niezawodne...A jak to u was laseczki byly kiedy wy i inni zaczeli zauwazac ze rosniecie..? Pozdrawiam !

Gość alliska
ja 23 tydz. ale przytyłam już 10 kg, tylko że brzuch na razie niezbyt wielki w szerszej bluzce nie bardzo widać. za to tyłek, uda i cała reszta tragedia, ale cóż apetyt mam nieposkromniony ;)

Ja jestem w 13 tygodniu i juz mam brzuszek, jak niektore kobiety w kilka tygodni pozniej. Przybralam tylko okolo kilograma, ale na poczatku ciazy mialam straszne nudnosci i malutko jadlam.

Gość byle do przodu..
No to jest moja druga ciaza w 1 bylo widac dopiero tak w 22-23 tygodniu ale u mnie nic nie rosnie procz brzucha wiec na koniec jest jakbym pilke lekarska wlozyla pod bluzke :) teraz faktycznie zaczol rosnac szybciej..

Gość byle do przodu..
A jesli chodzi o apetyt to jest wilczy i to na wszystko oprocz miesa :/

mi w 2 bylo jeszcze pozniej widac brzuszek niz w 1 :) wiec to nie regula poza tym fajna jest taka pileczka ciazowa :)