Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie - umiem i nie - lubie

Nie umiem gotowac - co zrobilbys?

Polecane posty

Podstawowe danie potrafie, ale tych wyszukanych juz nie, a mam 26 lat. Znioslbys to czy stale narzekal?

na duzsza mete nie meczyloby cie to?

Gość hehe moj maz nawet by za taka
zone sie nie bral jak to nie umiesz gotowac????? chyba nie chcesz a nie umiesz

twojego meza to ja nie chce :P

Gość hehe ja bym Ciebie
nie chciala 26 lat i masz i nawet gotowac nie umiesz-WSTYD

Gość Jako ze sam umiem gotowac
choc nie lubie, chyba uznalbym Cie za osobe z lekka nieprzystosowana

a jak facet nie chce kobiety tylko dlatego że ona nie umie gotować to oznacza że ponad wszystko kocha michę a później dłuuugo dłuuugo nic i gdzies tam dalej kobiete lubi za to że go napasie :D

A ja umiem i uwielbiam gotować:) I bardzo chciałbym, żeby moja dziewczyna czasem dzieliła moje zainteresowania... Jednak jeśli chodzi o samą akceptację, to mógłbym zaakceptować taką "nieumiejętność" u kobiety.

Gość a co jest trudnego
w gotowaniu? jak ktos nie umie, to jest zwykłą ciapą i musi się żywic gotowym żarciem albo kanapkami, bleee

Gość chór w.
nie ma sprawy, ja nie umiem grzebac przy gniazdkach, ani hydraulice :classic_cool: a z potraw gotowce mi póki co wystarczają ;) zresztą od czego ksiązka kucharska. pasi? :D

Gość dzadzudzi
ja nie bardzo lubie gotowac, ale umiem zrobic calkiem sporo. jestem mega zarlok i jak chce cos dobrego zjesc to zazwyczaj musze to zrobic.... za to lubie i umiem piec ciasta :)

Gość a co to znaczy umieć
gotować? Ja też nie znam przepisów na pamięć - biorę książkę kucharską, czy jakiś przepis, wg tego robię - i jest smaczne.

Gość jhbhjb
Tyle lat i nie umiesz , tak jak ktos juz napial wstyd , czego jeszcze nie umiesz ?, moze jestem dziwny ale uwazam ze kazdy powinien umiec takie rzeczy robic, moze nie lubiec ale potrafic powinien a nie same zupki w proszku albo knajpy czy jedzenie na tel . Ja lubie gotowac i dobrze mi to wychodzi , moja dziewczyna nie lubi ale potrafi chociaz przychodzi jej to z trudem i dlatego na 10 potraw ja robie 9 bo szybciej i ja to robie z usmiechem ale jak trzeba albo chce mi zrobic przyjemnosci to tez umie . Stanowcze NIE !!.

Gość vvvvv
to bez znaczenia, teraz mozna wszystko gotowe kupić

Gość jeszcze się nauczysz
jak chcesz i jak to dla ciebie wazne a jak nie to nie nie wszyscy muszą potrafic gotować ;)

Gość Chętny do programu
A można lać żonę na wizji ? Proponuję własny scenariusz: Zona:( Wchodzi do pokoju z płaczem )..Przypaliłaaaaam Kotlety NIe bij! On: (odpina pasek podobnie jak pan Balcerek w Alternatywach) Żona: Ale pilnowałam .... On: (Lejąc po plecach) Przeproś! Żona: Przepraszam on: No! Wracaj do garów. Żona: Zaraz zrobię Ci makaron On: (Ponownie odpina pasek )

Gość tego sie mozna nauczyć
najczęsciej wtedy gdy ma się dla kogo gotować, motywacja robi swoje. tak że sie niemartw

19:00 [zgłoś do usunięcia] hehe moj maz nawet by za taka zone sie nie bral jak to nie umiesz gotowac????? chyba nie chcesz a nie umiesz nie kazdy lubi kury domowe:P

Gość a czym sie zywisz? bo jedzenie
gotowcow na dluzsza mete jest bardzo niezdrowe, wszystko niestety faszeruja chemia, co wychodzi po latach. Nie znam czlowieka, ktory nie umialby gotowac - po prostu mi sie nie chce, co zrozumiale, bo to dosc nudne, powtarzalne, malo efektowne zajecie ( wyjatek, jak sie robi ekstra potrawe na pokaz). Ja nie lubie gotowac, szkoda mi czasu, nudzi mnie to ale stram sie robic najmniej absorbujace potrawy, mam pare wyciwczonych, wiec robie automarycznie, myslac o czyms innym. Polecam.

"gotowcow na dluzsza mete jest bardzo niezdrowe" piją codziennie czarną kawę i też niezdrowe i żyją ludzie dalej