Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania4545

studia zaoczne??

Polecane posty

mam mały problem. Maturę zdałam, ale nie dostałam się na kierunek na jaki chciałam. I teraz nie wiem czy iść na studia zaoczne tego właśnie kierunku... ale nie wiem czy nie będzie za ciężko na zaocznych... wiadomo.. pracę i naukę połączyć ze sobą... właśnie zastanawiam się nad Gdańskiem, bo zakochałam się w tych rejonach ( wakacje-lipiec-sierpień-praca). Ale samo utrzymanie siebie jest tam bardzo drogie... Wolę iść na zaoczne żeby nie mieć piekła w domu z rodzicami. Ojciec ma jakąś wewnętrzną rozterkę bo nie za bardzo widzi mu się płacić za mnie na studiach dziennych (utrzymanie)... :/ Zastanawiałam się też nad studiami policealnymi 2telnimi, po nich do pracy i potem na studia (może dziennie??) Tylko nie wiem jakie studium mogłabym wybrać... wiem że są to same resztki.... Dzięki za szczere odpowiedzi, serdecznie pozdrawiam, A.

Gość ja to wolalbym
studia zaoczne i pojsc na jakis staz w kierunku studiow,potempo 3 laatch masz papaier i dosiwadczenie i mniejsze problemy ze znalezieniem pracy.

tylko pytanie czy z tego co zarobi na stażu da radę opłacić szkołę i utrzymać się skoro ojciec nie chce jej na utrzymanie dawać...

Gość no tak ale on chyba sie
z tym liczyl ze bedzie musial jej dac