Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna z usmiechem

Pytanko do Wysokich Panow heheh

Polecane posty

Gość samiec_alfa_100
i gdzie tam jest obraza ? dałaś cytat stwierdzający ze wbijam w to jacy faceci cię kręcą. Po drugie nie naskakuje na Ciebie ale nie zamierzam Ci tego tłumaczyć bo noc jest zbyt krótka na to. Ostatni post z mojej strony do Ciebie, więcej nie będzie a skoro to ja jestem głupszy no to niech będzie po twojej stronie.

Gość no name***
Acha statystyka na co mozesz mniej wiecej liczyc ;) ??

do Samiec Alfa : płakac nie bede narty. Mysl sobie co chcesz.

no name*** O co Ci chodzi? jasniej chyba nie moge wytłumaczyc Rownie dobrze mogłabys zapytac dlaczego Wy tu wszyscy piszecie i sie pytacie o cokolwiek;]..pomysl chwile i nie pytaj mnie wiecej ...

Według statystyk najwięcej jest kawalerów wśród wysokich,ponieważ kobiety wbrew pozorom boją się wysokich facetów,dla kobiety wysoki znaczy od 180cm do max190cm,wyżsi są już uznani za trochę dziwaków,wiem coś o tym z własnego doświadczenia,wołanie za mną takimi tekstami jak Guliwer itp są normą,a oczewiście3 napisać można wszystko,dużo ludzi mówi ze kobiety pulchne są piękne tylko dlaczego mają takie małe powodzenie u facetów?

Gość no name***
Dobrze, dobrze. Milego wieczoru i udanej statystyki :)

Do Broda25: ja na pewno nie boje sie wysokich facetów;) Jak mowie dla mnie jest to raczej jak magnes no nic na to nie poradze hehe Problem maja chyba Ci którzy maja tzw Gigantyzm pow 200 cm to juz jest przykre i uciazliwe;/.... wiec wierz ze znajdziesz kobiete dla siebie :)

A ja jestem malutka 159 cm, a mój mężczyzna ma 186 cm :-D i mogę założyć szpilki nawet 20 centymetrowe a i tak będę od niego niższa hehe!

do ruda87 heheh to masz rarytas ;) to jak upolowałas swojego faceta moze zmienie tu troszke temat

Jak go upolowałam? Hehe to zabawna historia godna XXI wieku - przez internet portal Sympatia pl :-) zanim spotkaliśmy się w realu wiedział, że jestem mała a i tak mu to nie przeszkadzało, a teraz to mój wzrost to coś, co mu się we mnie bardzo podoba :-D dodam, że jesteśmy razem ponad rok. Nie ma reguł: duży z małą, duża z małym, wszyscy duzi, wszyscy mali, są pary różne różniste :)

no to musiało Ci sie psozczescic bo na necie to wiekszosc zboczki i psychopaci co miałam okazje raz sie przekonac;/.... masz racje ale byle czuc sie dobrze w takim zwiazku i nie myslec o dzielacych roznicach;) Zycze duuuzo szczescia az miło słuchac jak ktos jest szczesliwy w zwiazku i sie układa;):*

No trochę szczęścia miałam, zwłaszcza, że odezwał się do mnie 6 minut po moim założeniu konta na portalu ;-) A z tym układaniem w związku... bywa różnie (bynajmniej nie ze względu na wzrost), mamy czasem problemy, ale najważniejsze to próbować je rozwiązać póki się da, bo czasem jest za późno. Tobie też życzę wszystkiego dobrego i ważne że masz uśmiech "dziewczyno z uśmiechem", bo on PRZYCIĄGA! ;-)

Dziekuje staram sie jak najczesciej da smiac i nie lubie sie złoscic i bulwersowac jak tutaj coniektórzy lubia to robic;]...Wyznaje zasade Jestes Miły/ła i ja rowniez jestem miła dla Ciebie;)...Zgadza sie trzeba nad zwiazkiem pracowac a w którym zwiazku nie ma nieporozumien??heheh jestesmy tylko ludzmi kazdy ma jakies przyzwyczajenia zalezy i wady stad i kłotnie :) Dziekuje za dobre słowa :)

Ja mam 153 cm wzrostu, mój chłopak 186 :) i zawsze lubiłam tylko wysokich, bo przy wysokim mężczyźnie czuję się bezpiecznie. Miałam takiego, co miał 172 cm wzrostu i czułam się jak z koleżanką :/ gdyby nie to, że ja jestem maleńka, mogłabym mieć nawet takiego jak siatkarz Marcin Możdżonek (chodzi mi tylko o wzrost :p) Kiedyś się zastanawiałam dlaczego tylko wysocy mi w głowie. I doszłam do wniosku, że chyba chodzi też o materiał genetyczny :D nie chciałabym, żeby moje dzieci miały półtora metra jak mamusia :D czasem jest przejebane :p

do taka jedna : wow to dzieli was 33 cm :P ahhah wiesz ja myslałam ze takie niskie dziewczyny to nie widza siebie z facetem tak duzo wyzszym... Jak na moje oko wzrostowo 172 jak dla takiego malenstwa jak Ty to w sam raz 19 cm na obcasy starczyło by ehhe ja np chciałabym kogos tez sporo wyzszego zeby tez sie tak "bezpiecznie poczuc" hihi

Gość ja mam 192 cm
i jestem przystojny :)

Dziewczyna z usmiechem - miałam w życiu czas, kiedy powiedziałam dosyć wysokich facetów. No ale po doświadczeniach z tym co mial 172 powrociłam do korzeni :D wiem, ze mozemy wygladac zabawnie, moze nawet smiesznie, kiedy idziemy razem, czy stoimy obok siebie. Ale nic nie poradze, taki mam gust :) a i moje Kochanie nie nażeka :) przynajmniej może na rekach mnie nosic :D

a i ja mam 192 wow jaka swietna samoocena daj fotke to ocenimy:P... taka_jedna_23 hehe mowisz ze powróciłas do korzeni:P a ja chyba tez bo dłuzszy czas spotykałam sie z chłopakami którzy mieli po 176 najwiecej ( wyj moj byly miał ponad 180)... wiesz ja Ci powiem moze to podejscie z ciemnogrodu ale lepiej jak to facet jest wyzszy od dziewczyny niz na odwrót nawet te 33 cm :P hehe ale to juz kwestia gustu wiele par gdzie kobieta jest wyzsza nie musi sie ze mna zgodzic:P

Gość a ja mam 187
I takie jak wy mam na peczki ;) Wiem ze juz macie mokro na mysl o mnie.

nie przeceniaj sie gostek...beuhahaha

Dziewczyna z usmiechem - matka jednego mojego bylego mnie wrecz nienawidzila za to, ze on ma taka malutka dziewczyne. Nie milo to wspominam :p ale teraz mam juz swoja Drugo Polowe z fajną mamuska, ktora powiedziala, zeby syn bral co mu sie podoba :p ja na szczescie lubie nosic buty na obcasach i jest dobrze. Zreszta nawet jak mam plaskie buty, ktore moj Kochany nazywa pociskaczami do szybkiego pociskania z miejsca na miejsce, to tez jest dobrze :) najwazniejsz, zeby sie kochac :)

taka_jedna_23 to najwazniejsze zeby sie akceptowac i zeby inni tez (przyszła tesciowa0 akceptowała :) zyje sie łatwiej...a z tymi pociskaczami dobre ja na buty mowie pomykacze :P....

Gość a ja mam 187
Chcialbys byc ze mna :D Ale w iekszosci takie jak wy moga sobie pomarzyc buahahahaa

Gość a ja mam 187
Wczoraj nie moglem sie pedzic o takich panienek

Gość bo wysocy faceci lubia
filigranowe kobietki;) Zauwazam to wszedzie,zawsze mnie zastanawialo jak sobie radza w lozku?!:D

Gość frentii
Dla mnie roznica 30cm oznacza, ze ludzie sa kompletnie niedopasowani i ich zwiazek polega na tym, ze facet chce sie opiekowac kobieta jak dzieckiem, a kobieta szuka tatuska, ktory ja ochorni przed calym swiatem. Nie wiem jak mozna na dluzsza mete byc z kims, z kim nie mozna sie nawet normalnie pocalowac bez schylania i stawania na palcach.

Gość tez tak uwazam
Pewnei jest tak jak mowisz. Taka kobieta ktora szuka duzo wyzszego faceta chce miec tatuska a nie partnera. Maja najczesciej duze kompleksy na punkcie swojego wzrostu i nie radza sobie z nimi w zyciu codziennym.

Gość kkkakaskdnsjfndj
To ja chyba przebiję was różnicą wzrostu :D Ja 1.57, a mój facet 1.97 - czyli całe 40cm, jeszcze 10cm i byłoby pół metra hahaha, bawi mnie to niemiłosiernie :D Ale cóż, miłość nie wybiera, ja miałam trochę opory, bo kurczę taki wysoki facet, a ja taka malutka, wolałabym takiego do powiedzmy 1.75m, wygodniej z pewnymi rzeczami ;) No, grunt, że jemu nie przeszkadza, ja się już też przyzwyczaiłam - i nie noszę obcasów, bo nie lubię.. Co do łóżka - dajemy sobie radę, dajemy ;) Wbrew pozorom duża różnica wzrostu nie jest przeszkodą, mnie się nawet wygodniej kocha z tym partnerem niż z poprzednim, który miał 1.80m ;) Jedyny problem to na stojąco, bo jednak różnica robi swoje, ale to też da się przeskoczyć - wystarczy na czymś stanąć hehe :D :P